28 Eylül 2009 Pazartesi

Bugün sonbahar gibiyim


Eylül bitmek üzere.Yapraklar döküldü,dökülecek.Sonbahar artık üşütüyor.Ben de bugün sonbahar gibiyim.İçimdeki güneşim geliyor gidiyor.

Hafta sonu dostlarla çok gezilmiş,tozulmuş sohbetler edilmiş,yemekler yenmiştir.Üstelik küçük prensesin gülücükleri ile hayat güzelleşmiştir.

Pazartesi zor gündür.İş hayatı zaten zordur.Ruh halini,moral seviyeni üst noktalarda tutmaya çalışmak daha da zordur.

İşten eve gelinir.Tembel canavar içine çöreklenmiştir.Makarna ile idare edilir.Yarına sebze yemeği yapmalı denir.Semiz otu suya bırakılır.Hala suda beklemektedir zavallı semiz otları.

Bugün Türkçe sesli hafif  batı müziğinden en melankolik eserler dinlenir,bitmek bilmez bir iç sessizliğidir,gitme isteği vardır,uzaklaşmak nedensizce..

Temiz nevresimler geçirilmek üzere işe koyulur,yorgandan nefret edilir.Daha pratik olan bir şeyler olmalı (düğmeliler hariç:)) denir,zoraki değişilir nevresim.Kaldı ki dün değişim günüdür.Tembellik canavarı dün de çöreklenmiştir.O canavar ki zor temizlik yaptırmıştır.Bir çok şey de eksik bırakılmıştır.

Kitaplar sabırla beklemektedir.Ama son günlerde kitaplar da dost değildir.

Parfüm şişeleri boşalmaktadır.Saçma sapan makyaj malzemeleri alışverişi yapılacağına yeni parfümünü alsaydın diye bünye azarlanır.Bu makyaj malzemeleri saplantısından kurtulunmalıdır.Her alışveriş sonrası bunlar son kez denir.

Tatlı yememek için cebelleşilir,halan tatlı yeniktir.İrade zaferindir.

Tembel sevgili spora gidileceği her vakit caymaktadır.

Sevdiklerin grip olmuştur,hastalık onları sarmıştır.Bulaşmasından korkulur.

Ev için yapılacaklar listesi kabarmaktadır.Bu hafta sonu için plan yapılır.İşe kilerden başlanacaktır.İçine raflar çakılacaktır.Düzen sağlanacaktır.

Sonbahar kıyafatte de kararsızlıktır.Ne giysem denir her gün.Geçen hafta kısa kollularda ısrar edilmiştir.Fakat hasta insan sayısı arttıkça vazgeçilmiştir.Artık uzun kollulara geçme vaktidir.

Günler kısalmıştır.Geceler uzamıştır.Güneş çok çabuk kaçmaktadır.

Oysa içimde güneşler vardı son günlerde.Nasıl enerjik,nasıl sevinçliydim.Şimdi bir rüzgar esti içim ürperdi.İçim çok serin.

Bulut bulut içimde,yağmur yüklenecek ama az kalmış.Sonbahar gibiyim birden fazla bulut geçiyor içimden.

Buna sonbahar depresyonu falan demek istemiyorum.Hemen başımdan def etmek istiyorum.Güzel bir filme dalıp günü kapatmak istiyorum.

Ya de ne bileyim...

6 yorum:

Bellek Kutusu dedi ki...

Yapılacak iş çok ama takatım yok! Al benden de o kadar Yıldız'cım:)

Damlo dedi ki...

nevresim değişim günlerini çook sefdiimi sölemiş miydim :)

yıldız dedi ki...

Kutucum ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum,bu bezgiinlikte kurtulmalı;)

Mis gibi,yeni serilmiş nevresimlerde uyumak süper de,değiştirmek Damlocancım?

Damlo dedi ki...

ne biliim bana hiiç koymuor sanırım. ama şeey :) var annem deiştirdiği için genelde benimki daha can sıkıcı sayılarda deil sanırım nihohoho bekarlık sultanlıktır :D:D

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

tatlıya karşı zafer kazanılmış!! tebrikler :))) ve darısı başıma!!

yıldız dedi ki...

Zafer kazanıldı da bugün ve dün birazcık çikolata ile bozuldu maalesef :(