25 Ağustos 2009 Salı

Şanslı,sağlıklı,huzurlu, güzel haftalar!

Karma felsefesine ne kadar inanırsınız?Çağırınca ne kadar gelir istediğiniz şeyler?Secret,karma derken hayatınıza ne kadar girdi bu kavramlar?

Rahmetli babaannem her zaman sana taş atana sen ekmek at kızım derdi.Her defasında söylerdi bu cümleyi,ben ilk duyduğumda belki çok anlayacak yaşta değildim.Sonraları ise hayat felsefelerimden biri oldu.Birine yaptığı kötülüklerden dolayı karşılık verme huyum yoktur.Allah'a havale ederim çoğu zaman:))Haksız yere ne zaman üzülsem,bir şekilde beni üzen kötü bir hale girmiştir.Beddua ettiğimden değil.(Tam Ramazan konusu gibi oldu:) )Zamanın bir vaktinde yapılan iyilikler döner bulur beni.

Geçen gün yakın bir arkadaşımla tuhaf bir şey geldi.Artık olumsuz konuşmak yok dedim.Olumlu cümleler söyleyeceğiz dedim.Bir kaç kere tekrar ettim cümleleri,ona de söylettim.Yarım saat geçti söylediğimiz cümleler içinde yer alan isteğimizle ilgili haber aldık:))Nasıl bir tesadüf dedim bu.

Karma mı desem,secret mı desem ne desem bütün bu olanlara bilemiyorum.Hangi pencereden bakarsan,manzaran ona göre şekilleniyor.Düşüncelerin enerjisi var buna inanıyorum.Beynimizde yer alan her düşüncenin bir enerjisi var.Bazen saçma salak bir şey düşünsem,hemen oluverir.Sonra da ben ne kadar şom ağızlıyım derim.

Bu konu çok derin,yaz yaz bitmez aslında.

Pazartesiler zordur çoğumuz için.O yüzden şanslı,sağlıklı,huzurlu,güzel haftalar dileyerek başlamak istiyorum.Güzel haberler aldığımız,güzellikler yaşadığımız bir hafta olur umarım..

2 yorum:

birkadin dedi ki...

yildizcim, haftan guzel olsun, yeni bi hafta, yeni bi umut, yeni haberler, yeni guzellikler, yeni can sikintilari belki ama hersey yeni iste :)

bi de tesadufun bol, dusuncelerinin enerji hep pozitif olsun :)

yıldız dedi ki...

Hepimizin haftası güzel olsun,güzel güzel haberler alalım inşallah;))