25 Mayıs 2011 Çarşamba

Siyah-Beyaz film izle ruhun dinlensin hele de Audrey Hepburn filmi ise

Son günlerde klasik filmleri arar bulur,izler oldum.Bunların başında Audrey Hepburn filmleri geliyor.Bu zamana kadar neden izlemedim dedim Sabrina için.Bir İstanbul Masalı adlı dizinin konusu bu filmden esinlenerek yazılmış.Siyah beyaz filmleri izlerken nasıl dinledim,nasıl yorgunluğumu üzerimden aldı.Konu fakir kız zengin erkek aşkı.Ama Audrey Hepburn izlemek ayrı bir keyifli.
Filmlerinde giydiği her kıyafeti uzun uzun inceleyesi geliyor insanın.Bir çok blogda fotoğraflarını görüyoruz.İzledikçe insan zarif bir insan elbette bu kadar seveni olur diyor.
Breakfast at Tiffany's de ikinci izlediğim film oldu.Bu filmi aslında çok uzun zamandır izlemek istiyordum.Filmde giydiği elbiseler en çok bilinen Audrey Hepburn fotoğraflarında görülebilir.
Şimdi My Fair Lady yi izleyeceğim.Film müzikal.

Bu arada izlenmeyi bekleyen Rita Hayworth filmleri de var.




3 yorum:

resimli günlük dedi ki...

Ne zamandır istediğim bir şeyi yapıyorsun,ne güzel :)
özlem

sinem dedi ki...

Yazılarınızı uzun zamandan beri takip ediyorum. Demirle akran bir Ercem var benimde. Beni can evimden vurdunuz. Bende bir Audrey Hepburn hastasıyım. Tüm filmlerini defalarca seyredebilirim. My fair lady'i çok uzun zamandır arıyorum. Bulursanız bana nasıl bulacağım konusunda bilgi verirseniz sevinirim

yıldız dedi ki...

özlem sen de fırsat bul ve izle en kısa zamanda;)

Sinem merhabalar,
My fair ladyyi internetten buldum,mail adresinizi bana iletin detayları vereyim olmadı başka bir çare buluruz;)Erceme öpücükler bizden.