14 Mart 2012 Çarşamba

Baş ağrısı mı yoksa başkalarının yürek ağrısı mı?

Yazacak yeni,kitap,dizi varken yazmak içimden gelmedi pek şu an.İki gündür başım çatlıyor ağrıdan.
Ağrı kesici biraz hafifletse de tamamen geçmedi.
Kafamı kurcalayan çok şey var bunların da etkisi var.Bir de dün ufak bir işim vardı.Dışarı çıktım ve dondum.Sanırım kendimi fazla sıktım soğuktan ama bana yetti.Ve tarihte olanlar,tarihe yazılanlar,zaman aşımına uğrayan davalar onlar da canımı çok sıktı.
Bir kaç sene evvel Sivasa gittiğimde gördüm ben Madımak otelini.İçimin nasıl acıdığını ve nasıl kötü olduğumu şu satırları yazarken bile hatırlayıp üzülüyorum.Sivas kaldığım 2 gün boyunca üstüme geldi sanki.Artık geçmişin izleri ya da başka şeyler.İş için gitmiştik arkadaşımla.Ve o da kötü olmuştu yaşananları düşününce.Bir de İz Tv de belgeselini izledim.İzlemediyseniz izleyin,ben o günle ilgili bilmediğim bir çok şeyi öğrenmiştim.
Adaletin gözlerinin bağlı olmasını adaleti kör etmek için olduğunu sananlar var maalesef...

3 yorum:

Sibelbek dedi ki...

ne kadar yazık di mi? her gün ama her gün canımızı yakacak şeyler oluyor bu memlekette ve bazılarının hiç umrunda değil! yazık, çok yazık!!!

Unknown dedi ki...

Sivas olayını da zaman aşımıyla kapamaları çok acı oldu.adalet sistemimizin eksikliği mi yoksa bağımsız adaletin olmaması mı hangisine yanalım bilemedim.Lisedeydim otel yangını olduğunda ,evde hayretlerle izlemiş ve neden itfaye gelip söndürmüyor diye merak etmiştim...
:((((((((((((((
umarım başının ağrısı geçmiştir , iyi geceler

Deniz dedi ki...

sorma canım... 2 gündür bi nedim'e ağlıyorum, bi sivas'a... İçeridekilere... vs...