16 Aralık 2011 Cuma

Hafta sonu sinema molası

Evet bu geçtiğimiz hafta sonu yine bir sinema molası verdik.Bakalım başarabilirsek ayda bir sinema günü yapacağız.
Çocuk olduktan sonra bambaşka oluyor evliliklerde.Mesela ben son günlerde sadece evin içinde anne-babaymışız gibi hissediyorum.Sohbet bile edilmiyor an geliyor.Böyle tuhaf bir durum.
Şafak Vaktini izlemeye gittik.Film başlamadan bir kahve içimi oturduk,biraz sohbet ettik.İyi geldi bu sohbet,alakasız konularda konuşup,gülüştük.Zira bu evde yapmadığımız şeylerden biri işte.

Filme gelince serinin diğer filmlerini de izledikten sonra bunu izlememek olmazdı.Bu film benim ergen yanıma hitap ediyor kabul ediyorum.Filmin ilk yarısı aşırı duygusal modda iken ikinci yarısında aksiyon vardı.Serinin diğer filmlerine nazaran Şafak Vaktini daha çok sevdik.Haa bu sefer bizden önceki seansa girmedik.Temkinliydik.Yeni gelen filmlerin fragmanlarına bakınca bir kaç film ilgimi çekti.
Sherlock Holmes Gölge Oyunları.İlk filmi çok beğenmiştik özellikle müziklerle bütünlüğü unutulmazdı.Sherlock Holmes hikayelerinden daha çoook film çıkar.
Karanlık saat isimli film de yine dünyayı ele geçiren uzaylılarla ilgili bol aksiyon içerikli bir filme benziyor.
Bir de Ejderha Dövmeli Kızı İsveçten sonra Warner Bros da çekmiş,serinin diğer filmleri demek ki buradan gelecek.



5 yorum:

annesiningülü dedi ki...

bende istiyorum sinemaya gitmekkk :)

Unknown dedi ki...

Ejderha dövmeli kız kitabı baya popülerdi , bend e merak ediyorum..
Aynı durum bizde de var.Sohbetler hep çocuk üzerine...

cafenoHut dedi ki...

Robert Downey Jr.'ın hayranıyım ben.. Nedense onu seyretmek çok hoşuma gidiyor.. Sherlock Holmes, ilk filmini de sevmiştik, bunu da kesin seyrederim. Ejderha dövmeli kız da 2 yaz önce bir çırpıda okuduğum seridir, tam tatil kitabıydı.. Filminin İsveç versiyonunu seyrettik, hiç güzel değildi, bu belki iyidir...

Meyra dedi ki...

yine demiri kandırıp sinema kaçışı yaptınız heeee ben şimdi sölemezmiyim yakışıklına seni:)) Ejderha Dövmeli Kız olağanüstü sürükleyici okumuştum ama filmini izlemedim not aldım ilk fırsata sığdırıcam diye...

Syhn dedi ki...

ne tatlı oluyor di mi bu az ama öz kaçamaklar :)
ben de keyifleniyorum okurken. hatta bak kahve koyacağım kendime sonra bi bölüm dizi izleyeceğim.
;)