3 Ocak 2011 Pazartesi

Öyle ya kış kışlığını nasıl gösterecek

Ne yalan söyleyeyim ben güneşli günlerin insanıyım.Pırıl pırıl gökyüzü acayip enerji verir bana.Yeni yılın ilk 2 gününün güneşli olmasına bayıldım.Hani bir yerden göz kırpar gibi güzel geliyorum der gibi.
Evden dışarı çıkamasam da yine dışarı bakıp bakıp ohh dedim 2 gündür.Malum gezmelerimiz sınırlı.Demirle geçen gün zaruri ihtiyaçlar için AVM ye gittik.Durmadı ki.Bir iki kitap bakayım derken mızıl mızıldı.Uzun uzadı ya kitap bakmayı özledim.Sonra kitap alsan hangi ara okuyacaktın ki dedim kendime.Zaten baktığım kitap köşesi de değişti.Anne-baba-çocuk kitaplarının olduğu kısım.İnternetten de kitap bakmayı sevmiyorum.Kitap dışında herhangi bir şey bakmak,almak çok zor da kalmadıkça sevdiğim bir şey değil.Geçen sene yeni doğum yapan bir tanıdığım  internetten alışveriş yapmaya başlamıştı.Nedenini şimdi anladım.İnsan çıkamayınca internetten idare ediyormuş.Benim de artık zaruri şeylere internetten alışveriş yapma zamanım geldi.
Konu dağıldı,başlık neydi?
Öyle ya kış kışlığını nasıl gösterecek?Annemin cümlesi bu.Şikayet etsem hemen öyle der.Ve de ekler Allah başka afet vermesin yavrum.Haklı da.Bu yanımı annemden aldım sanırım.Duruma alışıp şükretmeyi.
Geceleri her saat başı uyanınca dediğim gibi.Bebek bebekliğini nasıl gösterecek?Sağlıklı olsun da....

9 yorum:

Sibelbek dedi ki...

biz de bir internetçi olduk ki sorma gitsin :)))

Deniz dedi ki...

öyle öyle her şey zıttıyla var: ) Kış olacak ki, havalar ısınınca sevinelim

tarih84 dedi ki...

hahaha:)) demirde alışacak bir süre içinde kesintisiz saatlerce uyumaya,daha bebeğin de bebeği o, uykusu körpe oyyy kıyamam ona ben:)) ne zaman bu bloğa gelsem bebek kokusunu özlediğimi anlıyorum.yok çevremiz de de bebek malesef:(

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

İnternet elim ayağım oldu kaymak kadayıftan sonra, migros falan her bir şey için artık zaman ayırmıyorum, tavsiye ederim :))

Pinky dedi ki...

annemde hep "kış kışlığını nasıl gösterecek?" der. dediğin gibi sağlıklı olsun da bebiş, bebekliğini yapsın.

internet bazen kurtarıcı oluyor. ama bazen. bildiğin bir şeyi alırken iyi :) mesela ağır market alışverişlerini internetten yapıyoruz, taşırken yorulmuyoruz :)

Damlo dedi ki...

zil gibi soğuk lafını da ben yeni öğrendiim. hala mantık kurmaya çalışıoruum. ve bu arada sen iste ben kapıp geleyim bebeeem, zevkime güvenirsen tabüü ;)

Bellek Kutusu dedi ki...

Bugün de güneş var Yıldızım Kelebeğim, havalar iyice ısınınca Demir'le birlikte güneşin tadını çıkaracaksınız ne güzel :)

Unknown dedi ki...

Ben de hep oğlum olduktan sonra onunla gezmeyi hayal ediyorum ama kolay değil sanırım:))

Miyuki dedi ki...

bence artık yaz gelsin :D