26 Ocak 2011 Çarşamba

Euvaa


Çok anlamlı bir başlık değil mi?
Bu arabanın sahibinin en çok kullandığı kelime bu.Evet,bakıyorum,tutuyorum,yoğunlaşıyorum onun dilinde karşılığı bu.Bir de eyvallah diyor arada sanırım.
Bu araba Demirin ilk oyuncağı nasıl seviniyordu onu gördüğünde.Şimdi pek pas vermiyor.Sarı ve mavi düğmelere basınca ses yapıyor.Es kaza bir şekilde sesi çıkabiliyor.İlk zamanlar demiştim her ses çıktığında hahh işte biz de o cıngıllı evlerden olduk diye.
Son favorisi tırtıl.Onun da bir ara fotoğrafını koyarım.Tırtılla bir konuşması var,şaşırır kalırsınız.Tırtılı alalı epey oldu.Ona ilk zamanlar pas vermezken şimdi en iyi arkadaşı tırtıl.
Bir aydan fazladır kucağımızdayken sürekli tutup çekiyordu bizi.Şimdi iyice kavramaya başladı.Saçımı bir çekişi var.Saçlarım hep at kuyruğu.İlkokul günlerime geri döndüm.İlkokulda annem hep at kuyruğu şeklinde toplardı saçlarımı.Şimdi böyle topluyorum,alttan kaçan saçlar varsa Demir onları çok güzel yakalıyor.
Bir de bir şey istemiyorsa nasıl da belirtiyor hemen.Daha 2 aylık kontrolünde doktor bile dedi.İstemediği şeyleri nasıl da belli ediyor diye.
Karnımdayken demiştim,Demir istemediğini,beğenmediğini çok güzel belli edecek diye.Kitap ya da dergi okurken karnıma dayardım bazen.Hemen tekmelerdi çek anne der gibi.
Bir de kucağımızdayken hep ayakta duracak.Onu tutup ayağa kaldırmamızı ve çevreyi öyle incelemeyi seviyor.Ama küçük ayaklarrın yorulacak diyorum,yok işte aynı adı gibi.Demir bebek :)
Hele tutmayın öyle o zaman size euvaa;))

6 yorum:

Syhn dedi ki...

ah canım ya başladı mı :)
ne istediğini bilen bir olacak desene :D

tarih84 dedi ki...

hahaha:)) çok şeker günler yaa... bal kaymak tadında günler keyfini süresin ağırlaşmaya başlayınca bel ağrıların başlayacak havada gezdirmeler zorlaşacak.minik adam demir yüklü bebecik dünyayı tanımak sitiyor annesi, bırak çocuk görsün tepeden her yeri:)

Sibelbek dedi ki...

yesinler onu :) havalar biraz kendine gelsin, Tibet'le ziyaret edeceğiz sizi :)

yıldız dedi ki...

Syhnm hem de nasıl,şimdiden belli:))

Tarih84 gerçekten çok eğlenceli oluyor:)Fakat bizimkinin zaten maşallahı var:))

Canım gelin çok çok memnun oluruz,başımızın üstünde yeriniz;)

Deniz dedi ki...

Koçum Demir: ))

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

oyy. masallah demir pasaya. Allah nazarlardan saklasin :)