27 Ekim 2010 Çarşamba

Demirle 15.gün

Pazartesi öğleden sonra tekrar doktor yollarına düştük.Doktor eğer göbekten kan gelirse getirin dedi.Çok az kan gelse de ben panik oldum.K vitamini eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş.K vitamini iğnesi vuruldu.Hala da kan var göbeğinde.Normal mi bilmiyorum.2-3 gün içinde geçmesi gerek dedi doktor.Umarım geçer.Aşırı bir kan değil ama kurumuş şekilde duruyor.Temizliyoruz,tekrar kurumuş oluyor.

Ve 14.gününü tamamlarken minik oğlum dün gece gaz problemi yaşadı.Kaç gündür yediğime içtiğime dikkat etsem de karnıbahar yemeği yedim akşam.Veeee sonuç hem ben gaz problemi yaşadım hem de Demir.Tabi ben de olunca doğal olarak Demirde de oldu..Yat,uyu,uyan gecelerine yat,uyan,uyuma gecesini de eklemiş olduk.Bebek bu tabi gaz problemi de yaşayacak.Doktorumuz cuma günü gaz ilacı vermişti.Problem olursa verebilirsiniz demişti.Biz de verince rahatladı bebeğim.

Yediklerime dikkat ediyorum.Bir de yemeklerime kimyon döküyorum.Gaz oluşumunu engelleyip,sütü de fazlalaştırıyormuş.

Şimdi ben uykulu gözlerle dolaşıyorum.Böyle daha çok günler yaşayacaksın dediğinizi duyar gibiyim.Kahve falan da içmiyorum ki gaz problemi yaşamayalım.Yarı uykulu,yarı uyanık devam ediyorum.Hani o öyle içli içli ağlamasın da ben uykusuz kalmaya razıyım.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım oğlunun resimlerini de koy da görelim keratayı:))

Pinky dedi ki...

göbeği geçer hemencecik inşallah Kelebeğim. geçmiş olsun. gazınız da geçsin gitsin. içli içli ağlamasın hiç bebiş. Yat,uyu,uyan gecelerine dönersiniz umarım kısa zamanda.

tarih84 dedi ki...

annelik işte bu, kendinden geçip yavrusu için çırpınmak ve bunada şükretmek...bayılıyoruz sizlere...Allah nazarlardan korusun tütütüt=)

Bellek Kutusu dedi ki...

Geçmişler olsun Yıldız'ım kelebeğim...

sedaca dedi ki...

kelebeğim yazamadım bi türlü..
maşallah diyeyim en kocamanından Demir'e, daha çok küçük, geçer umarım en kısa sürede bu gaz olayları da :) senin bu kadar dikkatin ve özeninle düzene girer her şeyiniz
çook öperim

Deli Anne dedi ki...

kolay gelsin, kolay gelsin, kolay gelsin:)

tarih84 dedi ki...

http://pudratozu.blogspot.com/2010/10/stephanie-robin-fizyoterapist-ve.html

bunu görmelisin canım:)

Syhn dedi ki...

ah cnm cnm..
anenlik aşahne birşey yemeye içmeye dikkat etmek sütünle beslemek.. ohh ya..

kimyonu bende duymuştum süt arttırdığını..gazıda önlüyorsa ve kullanaibliyorsan çok güzel.

bıraktıgın dogum günü yorumu çok güzeldi yıldızım, çok tşkederim ;)