5 Ekim 2010 Salı

7 gün kala


Rüyalarımda zaman zaman bazı bebekler gördüm.Bilinçaltımdan kaynaklanan bebekler olduğunu düşünüyorum çoğunun.Hepsi farklı farklı.Hani gerçek seni görürüm diye umut etmedim değil.Annenin rüyaları bazen çıkar oğlum.Ama türlü türlü bebek rüyasından hiçbirinin sen olmadığını biliyorum.Babansa neredeyse her akşam seni görüyor.O da her defasında farklı bebekler görüyor.Hele son günlerde rüyalarında daha çok sen varsın.
Hamile olan arkadaşım bebeği kime benzeyecek diye merak ederken aman kime benzeyecek canım ya sana ya da eşine işte diyordum.Ama öyle olmuyormuş canım oğlum insan çok merak ediyormuş gerçekten.Tabi ki öncelik sağlıklı olman ve sağlıkla doğman önemli olan.
Hayallerimde hep varsın işte!Hele ilk aylarda zor günler geçirirken hep aklıma seni getirdim.Sinir bozucu kusma nöbetlerimden yatağa döndüğümde hep senin hayalini kurdum.Seni gezmeye götürdüğümüz,vakit geçirdiğimiz daha neler neler.Öyle güç veriyordu ki bu hayaller,beni kendime getiriyordu.Uyumak da zorlanayım hala seni düşünüyorum.Son günlerde inan uyumak çok zor.Gece 3-4 kere uyanıyorum.Sonrasında uyumak da zor oluyor.Senli hayallerle yeniden uykuya dalmaya çalışıyorum.

Bu heyecan hayatımda yaşadığım hiçbir şeye benzemiyor.Allah nerede isteyen varsa gönlüne göre versin.

5 yorum:

tarih84 dedi ki...

geri sayım devam son 7 gün.minik su perisi 7 gün sonra dünyaya merhaba diyerek ilk nefesini alacaksın.gözünü ilk açışında 9 aydır seninle yol arkadaşlığı eden annenle tanışacaksın.seni koşulsuz sevecek, her düştüğünde kendini siper edecek, başarılarınla sevinip hüznünle ağlayacak, mutluluğun adına savaşacak anne ve babanla tanışacaksın.bizlerde bu minik kelebeğin kozasından çıkmasını merakla bekliyoruz=)

Pinky dedi ki...

benim her anne karnındaki bebiş hakkında düşündüğüm tek şey kime benzeyeceği. bu kardeşimi düşünürken başlamıştı ilk defa :) burnu kime, dudakları gözleri kime benzeyecek acaba diye düşnürüm. ne güzel bir şey yaratılış. tabiki öncelikle çok sağlıklı olsun uğur böceği. zaten çok güzel bir bebiş olacağını tahmin ediyorum :)

NiLaY dedi ki...

heyecanlı, biraz sıkıntılı ve tekrarı mümkün olmayan günler :) tadını çıkar canım :)

Bellek Kutusu dedi ki...

Amanın, biraz daha geciksem ıskalayacakmışım, sağlıkla gel bebiş, hem kelebeğin hem biz seni bekliyoruz:)

Syhn dedi ki...

amin!

kime benzeyeceinin bi önemi yok ama insan sevdiklerini benzesin istiyor işte.. sağlıklı olsunda..