10 Ekim 2010 Pazar

2 gün kala


Sabah elimi karnıma koyduğumda minik yürek atışlarını dinledim minik oğlum.Yüreğim sanki avuçlarımda gibi.

Her annenin avuçlarında gibi değil midir yavrusunun minik yüreği.Onu bir ömür boyu kendi avuçlarında taşımak ister.Tüm kötülüklerden,tüm yanlışlardan,tüm ayrılıklardan,tüm kırgınlıklardan korumak ister.Ama o yürek hep kendi yolunda uçmak ister.Anne ise hep korumak istediği yürekle kilometrelerce uzakta olsa bile birlikte atar.Hayat anneye imkan sunmaz ki o yürek hep avuçlarında olsun.Dualarıyla yavrusuna uzanmak ister böyle zamanlarda da.

Biraz uzaklara mı gittik bebeğim bugün.Daha o günlere çok var der gibisin kıpırtılarınla.Ama zaman öyle çabuk geçiyor ki bebeğim aynaya baktığımda son günlerim olmasına rağmen hamile olmama bile inanamıyorum çoğu zaman.Ne zaman büyüdüm ne zaman evlendim ne zaman çocuğum olacak diyorum.

Çünkü yürek yaşlanmıyor oğlum.Hani ben hala 20 li yaşlarımın başlarında hatta 18 imde gibi hissediyorum bazen.

Hatalar yapar mıyım?Senin yüreğini kırar mıyım diye endişeleniyorum bazen.Doğru bir insan olman için elimden geleni yapacağım.

Canım oğlum bir yandan da hissediyorum her şey güzel olacak!Güzel,yorucu,eğlenceli bir yolculuğumuz olacak seninle!


Annen hiç uçurtma uçuramadı mink oğlum.Hep yapılacaklar listemde yer aldı yıllardır.Şimdi seninle yapılacaklar listeme aldım.Günün birinde minik ellerini avucuma alıp,koşarak birlikte uçurtma uçuracağız inşallah.Diyorum ya eğlenecek çok şeyimiz olacak...

5 yorum:

Damlo dedi ki...

demir bizi diskoya götürrrr

yıldız dedi ki...

Götürür Damla teyzesi;))Eğleniriz birlikte.Tekmeliyor şimdi zaten neden olmasın diyor;))

ayci dedi ki...

duygularını o kadar güzel yansıtmıssın ki...ben sanırım duygulandım...icime birşey düstü...düsünmeye gitmem lazım.

Syhn dedi ki...

ve sayılı gün çabucak geçti.. kırgınık yaşıycaksınız tabii ki ama gel gör ki ne hatırlayacak ne sen. dağınık diyip kızacaksın arkasını toplar toplamaz unutacaksın:)) ve birlikte uçurtma uçuracağınız günlerde çok çabuk gelecek..

;)

yıldız dedi ki...

Ayci annelik moduna girdim sanırım,insanın içinden bir anda geliyor tüm bunlar..

Syhnm çok doğru diyorsun zaman dediğin hızla akıp geçiyor.Elbette kırgınlıklar yaşayacağız,dediğin gibi unutup gideriz tüm olanları,olacakları..