13 Ocak 2010 Çarşamba

Son kozmetik alış verişlerim




Dün sonuçlarını merak ettiğim bu ürünü aldım.Henüz uygulama yapmadım.Süper sonuçlar beklememek gerekir değil mi?Reklam dehası diyorum ben bu tür şeylere..Reklamlar işlevini tamamlıyor bizler de gidip alıyoruz.Etkilenmemek için uzak durmak gerek değil mi?



L'OCCITANE el kremini bloglardan takip etmiştim.Dünyada 5 saniyede 1 satılan ürünmüş.30 ml ürün için fiyat fazla geldi.Deneme amaçlı aldım.Çünkü ben kışın özellikle inanılmaz el kremi tüketirim.Çantamda ayrı,salonda ayrı bir durur.Sürekli sürerim.Çok kuru bir cildim var.Kullanmazsam rahatsız oluyorum.Krem çok iyi bir krem,sonuçlarından memnun kaldım.



Body Shop mağazalarına girince kendimi Alice gibi hissediyorum.Harikalar diyarında dolaşmak her ürünü koklamak denemek istiyorum.Bu çantada kolay taşınan parfüm %50 indirimdeydi.Kokusu bir zamanlar kullandığım DKNY Delicous kokusunu anımsattı.İkisinin de ortak noktası elma kokulu olması tabi.Bir kaç gün önce almama rağmen ne kadar çok kullanmışım değil mi?Diğer parfümler çantada ağırlık yapıyor.Çanta boylarını da almak gerek aslında.



Innova marka makyaj ürünü hiç kullanmamıştım.Gri far arayışı içindeyken bu ürünü buldum.Renginden ve kalıcılığından memnun kaldım.Dokusu da çok güzel,sürümü kolay.İçerisinde ışıltılar var.Fakat çok fazla değil.

11 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

kafeinli göz roll onu için hatırlayamadığım bi blogda pek işe yaramadı diye okumuştum canım inşallah sen faydasını görürsün..

Pinky dedi ki...

geçen gün bende ykmde innova denedim. böyle krem gibiydi dokusu. hiç böyle yumuşağını görmemiştim, yapış yapış olmasından korktum. iyi mi diyorsun yani Yıldızcım? memnundan birdaha bakayım ben :)

yıldız dedi ki...

Zeynepciğim postu yazdıktan sonra denedim serinletici etkisi hoşuma gitti.Ama etkilerini gündüz gözü ile değerlendirmek gerek.İşe yaramazsa da serinletici etkisi güzel;))

Pinkycim bu postum daha çok senin içindi:))Pırıltılar seni rahatsız etmez bence.Dokusu gerçekten güzel,dağılma da yapmıyor.Bir daha bak derim;))

Sibelbek dedi ki...

Garnier'in ürününü Deniz almıştı ve çok memnun. Ben de alacağım. Bakalım sen memnun kalacak mısın?

yıldız dedi ki...

Tibetin güzel annesi Biraz kullanayım sonuçlarını görelim,sen de denersin;)

Deniz dedi ki...

Ben memnunum evet, ferahlatıcı...

Bu arada ,reklamlara uymayıp, reklamcıları aç bırakmayın sakın:-PPPP

yıldız dedi ki...

Denizciğim tepki vermeni bekliyordum zaten reklam deyince;))

ceydabural dedi ki...

ohh toplamışsın bir sürü güzel şeyler :)

yıldız dedi ki...

Ceydacım sorma çocuk gibi seviniyorum böyle şeyler alınca;))

birkadin dedi ki...

yildizciiim, iste bana gonderdigin paketi gorunce de kelebegim benim demistim :) yine gorur gormez, kozmetik askin aklima geldi :)

yıldız dedi ki...

Kuzucum seviyorum da kendime engel olmaya çalışıyorum;)