2 Aralık 2012 Pazar

Sonbaharı uğurla Yıldız



Ne çok uzak kalıyorum senden.Çok özlüyorum seni ama neden uzak kalıyorum bu kadar ben de bilmiyorum.
Ben yine aynıyım.Süper bir sonbahar geçirdim,tadına vardım kendimce.Kuruyan yapraklar,ılık havalar,uzun yürüyüşler.Evet takvime bakınca da anladım kış gelmiş.
Daha çok müzik dinleyip,daha çok kitap okuyorum.Yani daha çok kendim oluyorum.Tüm bunlara nasıl fırsat buluyorsun diyenlere de cevabım;ee ne yapayım bunları da yapmazsam.Anneyim diye emekli olmadım.Tamam ilk 1 yıl bir çok şeyden emekli olmuş gibiydim.O uykusuz gecelerle sanki yarı uykulu bir rüyadaydım.Ama uyandım.
Yine kendimi arayışlarım evet iyi bir şeyler yapabilirim umutlarım bir de inatlaşmalarım var.İnatlaşıyorum yenemezsin diyorum umutsuzluğuma.
İş aramanın verdiği iç ezikliğini yaşıyorum.İş arama sayfalarında ruhum darlanıyor.Enteresan aslında bugünlerimi de çok ararım.Çalışan kadınının dramını da iyi bilirim,bir de anneliği de eklersem kim bilir neler neler yaşarım.
Demirin uyku düzensizlikleri devam ediyor.Mesela saat akşamın 7si uyuyor şimdi.Saçma bir saatte saçma bir şekilde dışarı çıktık ve dönüşte uyudu.Çünkü evde tüm gün uyumadı.Gece kaçta uyur şimdi.Başka bebeler gibi de gece uykusuna dönmez mesela şu anki uykusu.Döner diye düşünmek bir mucizeyi beklemek gibi.
Herkesi kırıp geçiren grip bizim de kapımızı çaldı.İlk önce Demir hastalandı arkasından ben.Günlerce evde oturmak bizi çok sıktı.Hastalık da çok fenaydı.Şükür,geçti.
Zaman geçiyor işte.Kaygılanmam gerekse de kaygılanmayacağım.35e kadar o hayallere devam.

5 yorum:

Sibelbek dedi ki...

her mevsimin başka bir güzelliği var... hastalıkları saymazsak :) geçmiş olsun canım tekrar...

Benden Bizden dedi ki...

35'ten sonra da devam Yıldızcım.
İste yeter ki, hayal kur yeter ki.
Hayat 40'ından sonra çok güzel diyenler var :)

Syhn dedi ki...

gecenlerde hava günlük güneşlikti ben bi yere çıkmıştım hava miss. oh dedim yıldız demiri alıp parka gider.

sen gerçekten bu sonbaharın tadını çıkardın gurur duyuyorum :)

İnci Tanesi dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun. Çalışan anne olmak gerçekten hiç kolay değil .. Ayrıca 2 veya 3 çocuk var ise dahada zor oluyor.Kadınlarda öyle bir güç varki herşeyin üstesinden gayet başarılı bir şekilde gelebiliyoruz. Umarım en kısa zamanda çokk güzel bir iş bulursunuz.

yıldız dedi ki...

Sibelcim aynen öyle;;)

40 dan sonra da ölene kadar devam aslında canımİ;)

Syhnm canımsın,özlendin bilesin;)

İnci tanesi çok çok haklsın;)