5 Temmuz 2012 Perşembe

Hem ruha hem bedene detoks

Günler dolu dolu geçiyor.
Geçen gün hayatımda gördüğüm en güzel kelebeğin fotoğrafını çektim.Dünyada bir sürü güzel kelebek var biliyorum ama.Güzel olan şeyler bazen de en özel olanlardır.Bu kelebek fotoğrafını çektirdikten sonra başımın üstünde bir kaç tur attı ve gitti.Bence bana bir dolu şans bıraktı.
Demir büyüyor hem de hızla geçen zamanı ancak fotoğraflara bakarak anlayabiliyorum.Artık bebeklikten çocukluğa geçiş durumundayız.
8 gündür diyetteyim.Diyetteyim cümlesi hoşuma gitmiyor ama artık öyle.Ekmek,patates,makarna,pilav,fazla meyve içermeyen Karatay diyetini eşimle birlikte uygulamaya başladık.2 kilom gitti,kilo verdikçe hoşuma gidiyor.Ekmeksiz doyamam düşüncesindeydim.Tamamen yanılmışım.Sadece arada tatlıyı özlüyorum.Ama o da kısa bir an onu da 1 hurma ile bastırıyorum.Bol limonlu,naneli,tarçınlı sularla da içimi temizliyorum.
3 günlüğüne Eneze gittik ve Demirin kumlardan hiç hoşlaşmadığını gördük.Denizin dediği gibi kum sevmeyen çocukların anneleri klübüne hoşgelmiş oldum.
Demir bu arada ilk uzun araba yolcuğunu da yapmış oldu.4,5 saat süren gidiş yolculuğumuzda 40 dakikalık iki uyku ile yolu tamamladı.Yanıma bir torba sevdiği oyuncakları,yiyecekleri aldım.Dönerken 3,5 saatte geldik ve büyük kısmında uyudu.

Enezde bir sürü uğur böceği vardı.Hayatımda bu kadar uğur böceğini bir arada görmedim.İnanın fazlasından insan nefret ediyor çünkü bazıları kara sinek gibi ısırıyor.Bu uğur böceklerinin sayısını düşününce ölene kadar şans yüklemesi yapmış olduk.
Sabahları Demir uyanınca bizim yatakta uyumaya devam ediyor,yatağına da yatırınca uyanabiliyor.O iyice dalana kadar bu kitabı okuyorum.Bir Gün kitabının yazarına ait.Ve bu kitabı da çok sevdim diğeri gibi.
Ve yine bir yolculuk var cumartesi 8 gün Trabzondayız.Anılarımızın bir çoğunu oluşturan yere gitmek elbette iyi gelecek en çok bu kısım için çok heyecanlıyım.

6 yorum:

Sibelbek dedi ki...

"azı karar, çoğu zarar" diye boşuna dememişler ama bir arada çok güzel görünüyor uğur böcekleri :) iyi tatiller olsun şimdiden size, öpüyorum ana oğul sizi :)))

cafenoHut dedi ki...

Ne güzel yazmışsın kısa kısa ama tüm duygunu veriyor...
Umarım Trabzon tatiliniz de harika geçer.

Benden Bizden dedi ki...

Güle güle gidin gelin, gezmek gibisi var mı? :))

Syhn dedi ki...

dolu dolu geçiriliyor yaz.
kelebekle uğur böcekleriyle gelen şanslar..
verilen kilolar..
ohh moodumuz güzel ;)

okudugun kitabı gecen alış verişimde aldım bende. bitmediki nalet kitap diğerlerine geçeyim ;)

Kuzununannesi dedi ki...

adasım kelebekcım ugur boceklerı ve kelebek sahaneymıs hele demır masllah nasılda buyuyor ve zaman hızla gecıyr:)))

ailemlegeziyorum.blogspot.com dedi ki...

resimlerin kalitesine bayildim cok guzeller insallah hem ruhumuza hem bendenimize detoks yaptiririz bu ayda
bende ziyaretinizi beklerim