27 Kasım 2011 Pazar

2012 ben erken davranıyorum senin de erken davranmanı rica ediyorum



Bu sene erken dilemeye ve istemeye başlasam sanki hemen olacakmış gibi bir durumdayım.Kasım ayını yaşarken of daha yılbaşına var derken aslında kasım da bitiyor.Yeni yıl geliyor durumunu da dolayısıyla erken idrak ettim.
Evet 2011 belki çok da güzel gelmedi canım ülkeme.Belki bizlere de öyle.Ama 2012 farklı olacak.Varsın dünyanın sonu gelecek diye konuşanlar olsun.Falan filan.
Ama 2012 farklı olacak,bir çoğunun düşündüğü gibi ben de aydınlanma ve ruhsal açıdan farklılıklar yaşayacağımız bir dönemin başladığına inanıyorum.
Kendime baktığımda farklılıkları 2011in son ayları yaşamaya başladım.
2012 sağlıkla gelsin öncelikle aileme ve tüm sevdiklerime.Huzurumuz eksik olmasın.Ve artık bana güzel bir iş nasip etsin.Uzun bir ara verdim iş hayatına.Artık dönme vakti geldi.Umarım güzel bir işe sahip olurum.Bir kaç post önce yazdığım gibi çok stabildim bu sene.Leylekleri havada göreyim birazcık.
İstekler bitmez yine yazar çizeriz ama ben erken davranıyorum senin de erken davranmanı rica ediyorum 2012.

Güzel güzel gel sevdiklerime ve herkese.

**görsel

4 yorum:

cafenoHut dedi ki...

Tüm dileklerin gerçekleşir inşallah.. Benim de uzun bir listem olacak ama fazla yüzsüzlük de yapmıyayım diyorum:)

tarih84 dedi ki...

dünyanın en güzel mutluluğunun birinci yılını kutladın, yeni yılı doyasıya anne olarak geçirdim, bir ömür mutluluğun daim olsun:) Demir de büyüdü artık leylek turizmle uçma vakti:) 2012 de çok harika şeyler yaşayacakmışım gibi hissediyorum. tüm sevdiklerim için de aynı hissi duyup yaşamalarını diliyorum.

Pasaklı Kraliçe dedi ki...

Ben geçen sene "yapılacaklar" yerine "yapılmayacaklar" listesi yapmıştım. Bu sene de "istekler" yerine "asla olması istenmeyen" leri belirlemeli...

yıldız dedi ki...

CafeNohutcum inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir.

Tarihciğim her zamanki gibi yorumunla ben mutlu ettin:)Senin için de güzelliklerin geleceği bir yıl olacak,çok bekledin sen de;)

Pasaklı Kraliçe o da değişik bir açı merak ettim.