22 Şubat 2011 Salı

Tatsız Pazar

Annem çok tez canlı biridir.Bir panik,bir telaş.Çoğu zaman diyorum anne dur panik yapma bazen de çok işgüzarsın bırak kendi haline.Bırak yapma etme demekten ben usandım.
Pazar günü mutlu mesut başlayan günümüz maalesef çok can sıkıcı bitti.Ağbimlere gidiyorduk anne sen de gel dedim.Beraber çıktık.Hayy demez olaydım.Keşke demeseydim.Ağbimin eşi de,yazık,diyor ki ben de daha erken arayıp kahve içmeye çağıracaktım.Keşke çağırsaydım siz gelmeden önce annem gelirdi diyor.Teyzemse pazara gittim keşke arasaydım diyor.Herkes keşke diyor da olan oldu tabi.Olmuşa çare yok.
Ne oldu derseniz;Demir üşümesin hemen girsin dış kapıdan derken kapıyı bize açtı.Kapı kendi kendine kapanırken tam çekmemiş elini,parmağını kaptırdı.Arkamı dönerim ki git sen diyor.Bir baktım kanıyor.İçime oturdu acısı.Zaten gün boyu aklıma geldikçe çok fena oldum.Sonra yukarı çıktık.Ağbimin eşi falan yazık hepimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Annem kan görmeye dayanamaz çok fena oldu.Yüzü kireç bayıldı bayılacak.Artık öyleydi böyleydi derken kendine getirdik.Babamla sevgili gitti pansuman için merhem,temizleyici falan aldı nöbetçi eczaneden.Tabi annemin yüreğine daha da oturdu acısı.
Tırnağı ortadan gitti.Annem diyor ki bir parmakla böyle olduysam ya tüm elle herhalde öbür tarafa giderdim.Babamsa canı çok kıymetlidir annenizin dese de tırnak parmak acısı fenadır bilirim.
Şimdi ağrısı azaldı daha iyi.
Ama hatırladıkça üzülüyorum.

8 yorum:

Damlo dedi ki...

geçmiş olsn yavrum yaa. o parmak, tırnak sıkışması beterin beteri. o an canını alıyolar sanıosun :(

anneye sevgilerr!

Unknown dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun ya!Neyseki ucuz atlatmışsınız!Allah beterinden korusun!

MAVİANNE dedi ki...

ayyy canım içim fena oldu
yazık ne çok acımıştır
içiniz kıyılmış
Allah başka sıkıntı vermesin
çokkk geçmiş olsun
üzüldüm
ama olanla ölene çare olmazmış apacaksın
inşallah biran önce iyileşir

Pinky dedi ki...

ayy canım yaa çok geçmiş olsun anneciğine :( neren ağrırsa canın orada olur. gözümde canlandı bi anda o yaşadığınız çünkü kardeşim de küçükken parmağını öyle kaptırmıştı, hatta parmağının ucunu minnacık bi et tutuyordu dikiş filan derken kurtardık parmağı da tırnağı da.

Deniz dedi ki...

Ahh, çok geçmiş olsun canım... Benimki de öyle paniktir ve çok fena olurum, onların canı yandı mı....

Sibelbek dedi ki...

çok geçmiş olsun Yıldızım yaaa, çok üzüldüm :(

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

cok gecmisler olsun. gorunmez kaza diye buna deniyor iste. Allah acil sifalar versin...

birkadin dedi ki...

yildizcim, cok cok gecmis olsun. insallah biran once butun sizilar gecer gider