20 Ocak 2011 Perşembe

Gözüme takılanlar

Bilen bilir.Dizi manyaklığı vardır ben de film manyaklığım olduğu gibi.Fakat son aylarda doğal olarak fazla bir şeyler takip edemiyorum.Ben de parça parça kaldığım yerlerden devam ederek izlemeye çalışıyorum dizileri.Kuzucum uyurken denk gelirse izliyorum.
2 yeni dizi var gözüme çarpan.
Life Unepxpected ;çok çok  değişik bir konu sayılmaz ama izlerken yormuyor insanı.Dinlendiren bir yanı var.Kısaca konusu şöyle lisedeyken hamile kalıp,doğurduktan sonra evlatlık veren bir kadının yıllar sonra kızının velayetini almaya çalışması ile ilgili.

This is Not My llife Tanıtımında yazan konusu şöyle :
Bir sabah gözünü 2020’lerde açan Alec ne kim olduğunu ne de eşi Callie ve çocuklarını hatırlıyor... Alec, telefon, kredi kartı ve paranın tedavülden kalktığı bu ilginç gelecekte kendisini bulmaya çalışıyor. Ancak çalıştıkça daha da kayboluyor: Hiç tanımadığı ailesini mi, yoksa kendisini mi her şeyin üstünde tutmalıdır? Karısı olduğu söylenen kadını mı, yoksa gerçekten gönlünü kaptırdığı kadını mı sevmelidir? Bu haliyle mutlu mu olmalı, yoksa gerçeğin peşine mi düşmelidir?

Baştan sona hiç kaçırmadan izleyemesem de izlediğim kadarı ile şimdilik ilgimi çekmeyi başardılar.

4 yorum:

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

"life unexcepted" ilk sezonunu internetten izlemistim. tatli bir, aile olmaya calisan aile dizisi. ikinci sezon bolumleri biriksin diye bekliyorum.
ikinci dizinin bir-iki bolumunu izledim ama beni pek sarmadi dogrusu. 'alec' beye isinamadim bi türlü :P

Sibelbek dedi ki...

ikinci dizi pek bi ilginç geldi bana...

Zeynep'in Evi dedi ki...

farkettim de ben hiç dizi izlemiyorum..
yok belgesel falan da izlemiyorum ama dizi izlemiyorum garip:)

Syhn dedi ki...

bence risk alma the office e başla :D
eğlenceli hemde :)
ben çok seviyorum yaa. hatta kalkıp bi bölüm izliyim bak hepsi senin sucun :D
öperim ;)