16 Eylül 2010 Perşembe

26 gün kala


Canım oğlum hazırlıklarımıza hız kazandırdık sayende.Dün odanın halısını hallettik.Cumartesi gelecekti mobilyaların fakat cumartesi doktora gitmemiz gerek.Biliyorsun annende bel fıtığı var.Normal doğum yapmak isterdim ama bel fıtığından ötürü korkum var.O yüzden bel fıtığımle ilgilenen doktoruma gitmem gerekli.Böylelikle kadın doğumcumuz da sezeryan ile doğum için onayını versin.Pazartesi de mobilyaların gelmiş olacak.
Odana bakıyoruz babanla,daha eşyaların yok ama şimdiden çok sevdik bu halini.Sen de seversin umarım miniğim.
Seninle müzik dinliyoruz şu an ben bu satırları yazarken sen de müzik dinliyorsun.Bazen tepkiler veriyorsun,bazen sessiz kalıyorsun.Ama sevdiğin müzikleri şimdiden öğrendim.Sana bir liste bile yaptım.
Odana geçtiğinde benim ipodum senin ipodun olacak.Ipod için bir sistem alacağız kısmetse sen de müzik dinleyeceksin.Beyin gelişimi için gerekli diyorlar.Bütün bunların ötesinde sen de dünyaya gelince anlayacaksın ki şimdiden anladın bence müzik dünyadaki en güzel şeylerden biri.Anneannen de bize dinletirmiş bebekken.O zamanlar öyle mp3 çalar falan yok tabi.Radyolar var.Beşiğimizin yanına koyarmış.Belki de o yüzden çok seviyorum müzik dinlemeyi.Bilemiyorum.Ama çocukluk günlerime dönünce bazı anılarımda arkada hep güzel fon müzikleri var.
Fon müziği deyince yıllar önce çok sevdiğim bir arkadaşıma demiştim ki bu şarkıda kendimi, şöyle hayal ediyorum.Hastane odasındayım,arka fonda bu şarkı çalıyor.Bebeğim kucağımda,işte benim öykümün artık değiştiği yerde bebeğimin öyküsü başlıyor.Yaşam değişiyor.Şarkının giriş kısmı bana hep bu hayali canlandırır.

Hangi şarkı mı?İşte bu şarkı 
Bulutsuzluk Özlemi - Tepedeki Çimenlik |


10 yorum:

Deniz Aral dedi ki...

bu şarkıyı çok severim ama hiç bu şekilde hayal etmemiştim .
'benim öykümün artık değiştiği yerde bebeğimin öyküsü başlıyor '.. sevdim bu cümleyi evet .. yaşama sırası onlarda . bizim geçtiğimiz mutluluklar, heyecanlar.. dan onlar da geçecek sırayla. sevgilisiyle bir araba yolculuğunda dinleyecek belki bu şarkıyı :)

Fatoş Öztürk dedi ki...

Canım hiç korkma bende de bel fıtığı var normal doğum yaptım.Tabi doktorlar daha iyi bilir fıtığın derecesine göre fark edermi bilmiyorum ama ben doktordan onay almıştım.Sevgiler...

Deniz dedi ki...

Hangi hastane???

Sibelbek dedi ki...

aaayyy! az kaldııı :)
Kelebeğim, şartları zorlama. doktor sezeryan derse sezeryan doğur. benim çok dilim yandı ya... :(

Damlo dedi ki...

ay ay ayyyy!

Syhn dedi ki...

ohh ohh.. bizde senle geri sayalım..
odamız hazır..
normal doğum olsa iyi olurdu ama bel fıtığın var madem hiç kasma.. hayırlısı olsun..

MAVİANNE dedi ki...

canım benim ne güzel yazmışsın
hayatın acaip değişiyor
ama güzel yönde
bebeğini hayırlısı ile kucağına al
hayatta tüm diğer şeyler bir süre için askıya alınıyor
en önemli şey O oluyor
şarkıdaki gibi Sadece sen ve ben oluyor
öpücükler güzel anne ve bebeğine :)))

yıldız dedi ki...

Deniz Aral,artık annelik öyküsü başlayacak.Oğlumun öyküsü başlayacak.Yeni sayfa yeni bir hayata.Ne güzel olur hakikaten öyle dinlese bu şarkıyı:))

Fatoş ilk 4-5 ayda o kadar çok kustu ve öğürdüm ki belim tutuldu.Ondan sonra daha bir korkar oldum belimden.Aslında en güzeli normal doğum.

Deniz yüksek ihtimal Avcılar Hospital.

Sibelim çok az kaldı hakikaten.Senin doğumla ilgili yazını okumuştum da çok etkilenmiştim gerçekten.

Syhnm hep birlikte sayalım istedim gerçekten:)Evet yoksa korkmazdım normal doğumdan.

Mavi anne teşekkür ederim,annelik yazdırıyor işte:))
Teşekkür ederim güzel dileklerin için;)

Pinky dedi ki...

müzik ruhun en güzel gıdası Kelebeğim. sen şimdi böyle anlattın ya jeton düştü bende. gerçekten aynı anlattığın gibi bu şarkı. sadece sevgi, hepsi buu. hepsi uğur böceği :)

yıldız dedi ki...

Pinkim şarkıyı uzun yıllar ben başka türlü düşünürdüm ama bir kaç sene önce oyle bir hayal ile şarkı başladı sanki...
Evet sadece kelebek ve uğur böceğim:))