8 Kasım 2009 Pazar

Büyük bir ev kazasının ardından çok şükür iyiyim

Hani derler ya verilmiş sadakam varmış diye bugün bunu 50 kere söyledim ve düşündüm neredeyse.Allahın çok sevdiği kuluymuşum.

Sabah dekorasyon çalışmaları için annemler gelecekti.Ben de ağabeyim ve ailesi de gelsin istedim ki hep birlikte güzel bir pazar kahvaltısı yapalım.Sabah erkenden uyandım,süsledim püsledim masamı hazırladım kahvaltılıklarımı.Annemler geldi hep beraber, 5 dk geçmedi duvardaki dolabım üstüme yıkıldı.Mutfağımda 3 bölmeli duvara monte bir dolabım var.Yukarıdaki 2 bölme bir asansör kapağa sahip.O asansör kapağı açmamla yıkılması bir oldu.Neden derseniz duvara doğru düzgün monte edilmemiş yapılırken.İçindeki tüm sürahilerim rondom termosum üstüme geldi her yer cam kırığı parçalanmış şey doldu.Kapağı açtım ve o ses o anki durumu size anlatamam. Dudağımın üstüne bir şey çarptı kızardı.Bir de hangi esnada oldu bilmiyorum belimin kenarı yara olmuş, derim kalkmış,kanamış.Her şey kırıldı.Anneannemden hatıra sürahim de kırıldı,annemin yıllardır sakladığı termosu bendeydi o da kırıldı.Kırılanlar bir şey değil de ya başka şey olsaydı.Yüzüme gözüme camlardan biri gelseydi,bugün hastanede olabilirdik tüm aile.Ama verilmiş sadakam varmış cidden azıcık bir şeyle atlattım.Bütün kaslarımı sıkmışım.Ağlayamam ben böyle durumlarda kalakaldım.Çok sinirlendim dolabı monte eden kişilere ve müteahhite tek yapabildiğim bağırmak oldu.
Ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı dedim durdum.Neyse ki çok şanslıymışım ucuz atlattım.

Şimdi iyiyim,çok kötüsü olabilirdi çoook...

13 yorum:

Pinky dedi ki...

hiii canım beniim. çok iyi atlatmışsın yinede. Allah korumuş gerçekten. geçmişler olsun. Şimdi iyi olduğuna sevindim Yıldızcım.

yıldız dedi ki...

Sorma canım iyi atlattım.Çok sağol Pinkycim.
Şok yaşadım resmen,şükürler olsun ucuz atlattım.Enkazı görsen sanki yüzlerce şey kırılmış gibiydi.

defne dedi ki...

uf uf uf çok fena olmuş :( walla çok iyi atlatmışsın, çook geçmiş olsun...

yıldız dedi ki...

Çok sağol Defne,epey korkmuşum sıkmışım ki kendimi bütün kaslarım ağrıyor.

Bellek Kutusu dedi ki...

Yıldızcım içim ürperdi okurken, çok büyük geçmiş olsun, hakikaten verilmiş sadakan varmış. Tekrar geçmiş olsun.

yıldız dedi ki...

Aynen öyle Kutucum verilmiş sadakam varmış.Çok şanslı biriyim gerçekten,sağol canım benim.

Damlo dedi ki...

bebeeem noldu yahuu :( iyisin di mii :S:S

yıldız dedi ki...

Hafif bir yara o da önemli değil gelir geçer,iyiyim Damlocanım,iyiyim

yıldız dedi ki...

Damlocan açılmıyorsa o zaman buraya

http://fizy.com/s/127439

Sibelbek dedi ki...

Kelebeğim çok geçmiş olsun... Çok üzüldüm okuyunca. Sadece bağırmakla yetinmeseydin keşke, üfeleseydin bir de adamları, terbiyesizler yaa! Para almayı bilirler ama!

yıldız dedi ki...

Sibelcim çok sağol,bununla gelir gider inşallah.Aynen para almayı biliyorlar sadece..

sedaca dedi ki...

çok geçmiş olsun, Allah korumuş, ben bu gibi durumlarda ekmek ya da yiyecek bişey alıp ihtiyacı olan birine veririm, ne bileyim öyle birinin dua etmesinin iyi geleceğine inanırım, tekrar geçmiş olsun :(

yıldız dedi ki...

Seda çok teşekkür ederim canım,Allah korudu,haklısın 2 gündür aklımda,ben de senin gibi yaparım ama ihmal ettim,bugün halledeyim,hatırlattın sağol.