15 Ekim 2009 Perşembe

İlk defa kullandığım ürünler

Son günlerde ilk defa kullandığım bir kaç ürün var onlarla ilgili düşüncelerim;

İlk ürün Body Shoptan.Body Shop markasını çok severek kullanırım.Yosunlu yüz temizleme serisini 2 seneye yakındır kullanıyorum.Çok memnunum.Beyaz tenli olduğum için güneş leke yapabiliyor.Güneşten kaçarım ben de.Ama sol gözümün altında benim fark edip takıntı haline getirdiğim ufacık bir güneş lekesi var.Body Shopta Güneş lekesi için ürün ararken bana Moisture white kremini önerdiler.İçinde E vitamini var.Epey zamandır kullanıyorum lekenin renginde hafif açılma var.Kullanmaya devam ediyorum.
Olay cilt bakım ürünlerini hiç kullanmadım.Boyner mağazalarında cilt bakımı standlarını gezerken o reyonda görevli arkadaş bana makyaj temizleme mendillerini önerdi.Diğer ürünlerin de çok iyi olduğundan söz etti.Fakat ben tam o günlerde Body Shoptan alışverişimi yapmıştım.2 Olay ürünü alana 3.sünün bedava olduğu bir kampanyadan söz etti.(Kampanya çoktan bitmiştir,tahmin ediyorum).Fondoten kullanmam kırk yılda bir pudra kullanırım fakat allık kullanmayı çok severim.Göz makyajım her daim vardır.Bunlardan söz ettim ama mutlaka denememi söyledi.Kabul ediyorum çok başarılı bir satıcıydı.Neticesinde ben de makyaj temizleme mendillerinden plastik muhafaz kutusu ve 3 paket makyaj temizleme mendilini aldım.Fondotön,pudra kullananlara özellikle öneririm.Sadece göz makyajı yapanlar da severek kullanabilir.Özellikle seyahatlerde çok ihtiyaç olabilecek bir ürün.Makyaj çantasına bir kaç tane atın kullanım esnasında ıslatıp makyajınızı çıkarın.Pratik bir ürün.

Ev stoğumuzda bulunupta yeni kullanmaya başladığım bir ürün var.Siz de yeni yıkanmış çarşaf kokusuna bayılanlardansanız Glade Elektrikli Oda Spreyinin Clean Linen kokusunu mutlaka denemelisiniz.Sevgilim bu seçimimden dolayı beni her eve girdiğimizde takdir ediyor.Evin girişi ve koridorlar tertemiz çamaşır kokusu ile dolu.Tek resmini bulamadım.En altta solda olan.Diğerlerinden de denedik.Ama en başarılısı bu.


8 yorum:

Bellek Kutusu dedi ki...

Yıldız'cım şu makyaj temizleme mendilleri benim gibi tembel tenekeler için süper bir fikir! Zira her sabah rakun gibi uyanıyorum!!!

yıldız dedi ki...

Kutucum o zaman kullanmanı öneririm.Ayrıca Body Shop-papatya özlü göz makyajı temizleyicini de deneyebilirsin.

birkadin dedi ki...

ben de ev kokularina bayildim, insan takintili olabiliyormus, ve su havada -5ken kapi cam da acilmadigi icin cok sevdim bu fikri, fransizcasini boyle bulabilirim herhalde :)

yıldız dedi ki...

Görkemcim seveceğini tahmin ediyorum bulursunn orada,bulursun;))

Sibelbek dedi ki...

pek makyaj yapan biri değilim, yaptığım zaman da çıkartması zor gelir... iyi fikir şu mendiller... ayrıca eski ajansımda Glade reklamları bizdeydi (hala öyle) kaliteli ürünlerdir, tavsiye ederim :)

uyduruk prenses dedi ki...

ben de ev hep mis gibi koksun isteyenlerdenim ben de deneyım bu oda kokusunu hemen:)

yıldız dedi ki...

Mutlaka deneyin derim Prenses;))

weekend lover dedi ki...

Olay mendilleri inanilmaz pratik ve mis mis kokuo:)
ben uzun zamandir kullaniyorum, ABD de oldukca yaygin bu marka...

denemekte fayda var, diger temizleme mendilleri gibi degil, gercekten temizlio.