18 Ekim 2009 Pazar

I love you till the end



Baştan uyarayım bu yazı fazla romantik öğeler içermekte.


Kış öncesi hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.Dün de evdeki kalorifer peteklerini değiştirdik.Arkasından temizlik.Süper anne her zamanki gibi iş başındaydı.Cumartesi böyle geçsin pazara aksiyon zamanı dedim.Ama sevgilim belim çok kötü evde dinlenelim dedi.Surat astım bir süre,bir süre mızmızlandım.Market alışverişi sonrası yemek yapıp ne yapalım sinema planlarım haftaya kaldı,o halde evde sinema keyfi dedim.Bir sürü film arasından  P.S I love you filmini seçtim.Daha önce izlememe rağmen tekrar izlemek istedim.

Hava soğudu,sonbahar geldi,hava romantikleşti.Film  gerektiğinden uzun gelmişti ilk izlediğimde.Ama bazı sahneler bazı cümleler varki beni gerçekten çok etkiledi.Filmin kitabı çok daha güzelmiş.Sonbahar geldi ruhları besleme zamanı.Ama sonbahar dokusundan mı kokusundan mu yağmurunda mı renginden mi bilmem ama beni fazla duygusal yapar.Aslında çoğumuzu öyle yapıyor sanıyorum.Son günlerde bloglarda okuduğum bir çok yazı sonbahar kokuyor.

Sonuçta ev keyfi en çok kış aylarında çıkar.Filmin yanına bir kadeh kırmızı şarap,birazcık abur cubur yakışır.Koltuklara yerşilir.Ve  daha önceden filmi izlemeyen sevgiliye izlettirilir.

P.S. Filmde en çok sevdiğim anlardan biri Dur,ışığı unuttuk en son sen ayaktaydın dialoğunun gectiği sahneydi İlk sahnelerden biriydi.O kadar gerçek o kadar hayatın içinden bir sahne .Ayrıca gitmeyi çok istediğim İrlandadan müthiş manzaralar var.

8 yorum:

uyduruk prenses dedi ki...

çook hüzünlü bir filmdi ama:(

Bellek Kutusu dedi ki...

Bu kadar gözyaşının olduğu filmleri seyredemiyorum ben, helak oluyorum ağlamaktan:(

yıldız dedi ki...

Uyduruk prenses gerçekten buram buram hüzün kokan bir film.

Kutucum duygusal kelebeğim;)

Syhn dedi ki...

ayy çok seviyorum ben bu filmi!!!
ilk izlediğimde ağlamıştım, ama ikinci ilzeyişimde baştan sona ağladım!
bir daha nasıl izlerim ben bu filmi :((

yıldız dedi ki...

Syhn gerçekten uzun aralıklarla izlemek gerekir yeniden izlenirse.

Pinky dedi ki...

ayy ağlamalı birşeyse ben hiç izlemiyim. güzel olduğunu bileyim o da yeter :)

Dilcun D. dedi ki...

ben de çok sevmiştim o filmi, 2 kere seyrettim. hillary swank'a nedense sinir olmama rağmen, o evin içinde yaşadığı bunalım, sonra mektuplarla, yaşaya yaşaya hayata dönmesi çok dokunmuştu bana.

yıldız dedi ki...

Hillary S. konusunda aynı düşüncelerimiz varmış.Keşke başkası oynasaymış derken derken aynen bana da çok dokundu,doğru seçimmiş dedim..