21 Ekim 2009 Çarşamba

Gününüz aydın olsun


glitter-graphics.com

Günaydın ne güzel bir kelimedir değil mi ben çok severim.Günaydın sadece selamlaşmak adına kullanılmıyor aslında.Ama bunu anlayan çok insan yok.Günaydın günaydın işte değil!GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN.Herkes birbirine ne kadar çok içten dilerse gününüzün aydınlık olma şansı artar.Eskilerin bir bildiği varmış.O zamanlarda  pozitif enerji kavramının p harfi daha yokken GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN denirmiş.Bu sabah sürekli Günaydın dediğim insanların arasında aylardır görse dahi günaydın demeyen aynı kişi vardı.Yine demedi,anlamıyorum böyle insanları.Anlamayacağımda.

Gün aydın fakat ben daha tam uyanamadım.Bu sabah gözlerimi tam açmayı kalktıktan ancak 2 saat sonra başarabildim.Uykucu biri değilimdir.Altı-yedi saat uyuyayım bana yeter.Hafta sonları bile erken kalkarım.Ancak arada bir vücudu dinlendirmek adına 9 saat kadar uyurum.Yani çok uyuma isteğim yoktur.Sabahları uyanamama gibi bir derdim de yoktur.Yıllardır çalışıyorum çalar saat çalmadan uyanırım çoğu zaman.Ama bir kaç haftadır belki daha fazla çalar saatin alarmı olmadan uyanamıyorum.Ne zamanda öyle uyansam uykulu halim devam ediyor.

3 haftadır düzenli spor yapıyorum.Spor yapınca hani dinç kalkacaktık.Kas ağrılarım bir gidiyor,bir geliyor.Bugün mesela kas ağrılarım olanca şiddeti ile geri döndü.Dinç kalkma halim neden yok anlamadım.Neyse geçecektir tahmin ediyorum.


Gözlerimi tam açamadan  yaptığım göz makyajım adına kendimi kutluyorum.Yaptıktan sonra şaşırdım.Yolda gelirken radyodaki şarkıda dans da ettim.Ama hala gözlerimi açmakta zorlanıyorum.

Gününüz aydın olsun...Güzel bir kahvaltı etme şansınız varsa yapın.Yanına da gazetenizi alın.Biraz keyif yapın..Gününüz daha da aydınlansın.

9 yorum:

Pinky dedi ki...

günün aydın olsun Yıldızcıım :) bende hep günaydın derken düşünürüm. günümüzün aydınlanmasını :D ne güzel bir temenni.

bende kalkınca yorgun hissediyorum kendimi yaa. bi gariplik var bu işte. spor hani dinç kaldırırdı :) ben biraz bahar yorgunluğu denen şeydede buluyorum kabahati.

yıldız dedi ki...

Senin de günün aydınlık bol güneşli olsun Pinkimm:))

Aynen bahar yorgunluğu falan diyorum.Neyse sabredelim geçer

Bellek Kutusu dedi ki...

Güne başlamak için daha güzel bir dilek olamazdı, ah bir de gözlerimi açabilsem:)
İmza: Japon Kutu

pofiş♥ dedi ki...

herkeşşşeee günaydın da ben bugün pek aydın değilim galiba:(

yıldız dedi ki...

Kutucum uyandın mııııı?

Pofiş biz herşeyi sonbahara yükledik,sonbaharın suçuu

Syhn dedi ki...

günaydın demek için geç mi kaldım:))
günaydına eklenen gülümsemeyi severim bende..

kendine haksızlık etmiş gibisin, zira gözlerini açamadığın halde şarkıya dansınla eşlik etmen, göz makyajından memnun kalman pek uykulu işi değil :)

yıldız dedi ki...

Gününüz aydınlık olsun demek için geç kalmayız;)
OOO artık rutine bağlayınca herşeyi yapıyor insan gözü kapalı Syhncım;)

Moda Gezegeni dedi ki...

Biraz geç oldu canım ama ben yeni kalkabildim,günaydınnn!:) Ne güzel bi kahvaltı öyle kruvasana bayılırım!

yıldız dedi ki...

O zaman en çok size gününüz aydın olsun demek gerekir:))Güne güzel başlarsınız umarımm:)

Yanına bir de çilek reçeli olsun kruvasanın mmmm