19 Ekim 2009 Pazartesi

Görkem bizi mimlemiş

Sevgili Görkemcim bizi mimlemiş.Haydi dedik kolları sıvayalım öyleyse.

Hayatınızda nerede olursanız olun iyisiyle kötüsüyle anılarınızı canlandırıveren 5 koku demiş.Haydi sıralayalım.

1.Johnson Baby Kolonya Soft :10 sene önce kadar kullanmaktan hiç vazgeçmediğim kokumdu.Sen gelmeden kokun geliyor derdi çoğu insan.Benimle özdeşleşen kokuydu.Sonrasında etkinliği azaldı sanki eskisi gibi kokmaz oldu.Ben de vazgeçtim kullanmaktan.Ama unutulmaz çok anılar barındıran bir kokudur benim için.

2.Deniz kokusu: Nerede deniz olsa oradan gelse güzel güzel deniz kokusu ben mest olurum.Eski yeni beni düşüncelere sarar sarmalar deniz kokusu.En çokta bir gün yaşamak istediğim denizin hemen dibinde olan bembeyaz büyük camlı evin kokusudur ayrıca.Hayallerimin kokusu.

3.Fırından yeni çıkmış ev poğaçası kokusu : Bu koku annem demek.Annem süper poğaça yapar. Öyle çok özellikli bir poğaça değildir belki ama herkeste çok sever.Anne evi öyle poğaça kokar.Yemesen de kokusunu içine çekersin annenin elleri deymiş bir yerlere dersin...

4.Tertemiz çarşaf kokusu : Ben de Görkemcim gibi çok severim bu kokuyu.Aklıma huzuru bir de güzel uykuyu getirir.Mest olurum.O yüzden de bahsetmiştim bunun oda kokusunu buldum diye hatırlarsanız.

5.Sevgilinin kokusu :Bu koku dünün,bugünün ve yarının kokusudur.En çokta ayrı kalınca oda sevgili kokusu ile dolu olur özlem özlem kokar.Yanında olunca huzur kokar..


Bunun dışında ben çok parfüm değiştiririm.Bu aslında bana güzel gelen her kokuyu deneme isteğimdendir.

9 yorum:

Pinky dedi ki...

JB. softu ben hala kullanıyorum Yıldızcım. sahiden eskiye göre azaldı etkinliği. bak şimdi kalktım sürdüm hemen :D otobüste geçen bir reklamı vardı, onun gibiymiş senin kokunun önden gitmesi:) Birde angel var yenilerde o çok güzel.

Bellek Kutusu dedi ki...

3 numarayı çok sevdim Yıldızcım:)

yıldız dedi ki...

Kutucum yanına da çay;)

Pinkycimm,tekrar alayım yıllar sonra ben de:)

Sibelbek dedi ki...

sizden kopya çekicem, kim vardı başka bu mimde :P

yıldız dedi ki...

Sibelcim sen kopya çekmekte serbesttsin;)))

Damlo dedi ki...

ayy bi ben kalmışım ödevimi yapmayan :(

birkadin dedi ki...

ahh Yildizcim, pohaca kokusu muu, nasil canim istedi, nasil ozledim anlatamam, bi kere daha boyle olmustum yapmistim ama az kaldi zehirleniyorduk :)

Stil Direktoru dedi ki...

Ah be şekerim ya basınç yapıyor bu mimler bende 75 adet oldu ne kadar da ayıp oluyor arkadaşlara ama vakit yok yazmak için :(

yıldız dedi ki...

Damlocan dersten kalıcan:))

Görkemcim ay keşke yazmasaydım canın istedi:(

Stilim Direktörüm vakit blursan yazarsın,yazamazsan da canın sağolsun;)