26 Temmuz 2009 Pazar

Halk Düşmanları-Public Enemies

Dün sinemada eşimle Halk Düşmanları-Public Enemies filmini seyrettik.Film bize ilginç geldi bir çok açıdan.Çekim tekniği farklıydı.Kamera bir çok açıdan hızlı hareketlerle sahneleri ekrana taşımış.Bu bir süre baş dönmesine sebep olabiliyor.Fakat 1900'lerin Amerikası mekanlar,giyim,makyaj ve diğer ayrıntılar ile çok güzel yansıtılmış.Müzikler ayrı şekilde dikkatimizi çekti.Müzik gerçekten hikaye ile bütünleşmişti.Zaten son sahne ile filmin ortalarında yer alan bir şarkı ayrıca dikkate değerdi.Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yapılan film özellikle mafya tarzı film sevenler için güzel gelecektir.
Ben mafya falan sevmem ama Johnny Deep hangi filmde olsa izlerim,yeterki o oynasın diyebilirsiniz.Yine çok farklı bir karakterle karşımıza çıkan Johnny Deep bence bir kere daha ne kadar iyi oyuncu olduğunu kanıtlamış.
Yakın bir tarihte karşımıza yine fantastik bir karakterle çıkacak olan Johnny Deep bu filmde bir çeşit Robin Hood karakterine bürünmüş.

Bu sıcak yaz günlerinde serin sinema salonlarında seğredilecek güzel bir film.Serin demişken aslında ben dün klimadan resmen dondum.Ama dışarıda da 40 derece sıcaklık olunca film güzel,soğuk ortam güzel deyip hoş vakit geçirdim.

Hiç yorum yok: