11 Eylül 2012 Salı

Sonbaharı böyle karşıladım

Uzun ara vermek istemiyorum,her defasında sıkça yazmalısın diyorum kendi kendime,olmuyor son zamanlarda.
Neler neler yaptım bu arada,nasıl iyiyim her şeye inat!
Harika bir kitap okudum Hayalperestler ;bir Patti Smith kitabı,kitaptan bir sayfayı paylaşmadan edemezdim,sanki kendi cümlelerim gibi.
Ve yıllar sonra nihayet Syhnm ile tanıştık,uzun zamandır tanıdığım bir dostla buluşmak gibiydi.Çok sıcak,çok tanıdık,ayrılınca yanından özlenen.
Sonra bir de Bursa'ya gittik Demir ile,giderken arkadaşım götürdü,dönerken Demir ile İdo'ya binip geldik ve bu bizim ilk yalnız yolculuğumuzdu.Bursada arkadaşımla olmak çok güzeldi,iki çocukla geçirilebilecek en güzel zamanı geçirdik ve buna da çok şükür dedik sık sık.Her ne kadar çocuklar zaman zaman anlaşamasa da.
Bir kaç film,bir kaç dizi sıkıştırdım araya keyfimce ve bir de taş boyamaya başladım.Bunu inşallah ayrı bir postta anlatacağım.
Sonbahara ben böyle hoşgeldin dedim.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu kitabı merak ediyordum Yıldızcım,demek sen çok beğendin.

Syhn dedi ki...

mutlu olduğunu hissettiğim her yazınla daha mutlu oluyorum ve seni tanıdığım için çok mutlu oldum. çok güzel vakit geçirdiğimiz için ve beni yanıltmadığın için ayrıca minnettarım ;)
sonbaharı seviyorummmmm ;)

Sibelbek dedi ki...

demek tanıştınızzzz. ne güzel. Seyhan'ı benim için de bir öpseydin ;)

DECO☆deniquo dedi ki...

yok ben sonbaharı sevmiyorum. ilkbahar ve yazdan başka hiç bir mevsim sevmiyorum. ama güzel kitapları seviyorum. bursa'yı da seviyorum. yazında verdiğin huzur hissini de çok sevdim.. buraya geldiğime çok sevindim ben... :)


http://www.decodeniquo.blogspot.com