1 Nisan 2011 Cuma

Bir minicik kız çocuğu bak duruyor hala

Yazıyorum,yazıyorum aslında ne çok şey yazıyorum, beynimde hepsi.
Bloğa zaman bulunca unutur gibi yapıyorum.
Gecenin üçü mü yoksa sabahın üçü mü desem,düşünüp duruyorum.
Bir çok cümle eski,yeni.
Kendime gülüyorum.Birini duydum 30 yaşındayım dedi.AA dedim yaşı varmış.Sonra kendime sordum sen kaç yaşındasın ki?Alışamadan 3 lü yaşlara yenisi geliyor,pek yakında.
Bir de demiştim ki girerken 3lü yaşlara davulla zurna ile gireceğim.Neredeeee en az mide bulandıracak pastayı bulup getirdi sevgili.Pastamı hala konuşuyor yiyenler.
O zamanında ne güzel doğum günü sürprizleri yapardı.Bir keresinde 20 sene önceki doğum günü video kasedini almış annemden cdye kaydettirmiş.Pasta kesilmeden önce durun dedi.O kasetten olan kişilerin bir çoğu da doğum günümdeydi.Onlara da zaman tünelinde yolculuk oldu.Ağladım tabi küçücük doğum günü kızını izlerken.
Aklıma bu şarkı geldi şimdi.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

3 lü yaşların içinde olan biri olarak :) vay be diyorum küsürlere yaklaştıkca neler görüldü yaşandı :) umarım bu sene ki daha güzel pastayla girilir ve renkli geçer senin için sevgiler :)

Damlo dedi ki...

kuzummm canım benim

yıldız dedi ki...

Burcu bence hayatı daha iyi anlıyor ve yaşıyor insan değil mi?Bir çok sorunun cevabı bulunmuş gibi.Yok yok pastam süperdi,herkese de çok ilginç geldi herkes ilk defa öyle bir pasta yemişti:))

Damnammmmmm;)

Pinky dedi ki...

ay ne güzel bir sürprizmiş ooo, ne kadar zarif. hep dursun o minicik kelebek içinde :)

Deniz dedi ki...

BEn yaşımı unuttum :)

Sibelbek dedi ki...

ben 3lü yaşları bitirmeye doğru gidiyorum :)