9 Kasım 2010 Salı

Demirle 28.gün-4 haftalık olduk artık

Evet bugün 4 haftalık oldukk!!


Zaman geçti bile işte tam 4 haftalık oldu canım oğlum.Gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum bile.


Ki geceler daha uyanık durduğum halde anlamıyorum.Evde olduğum halde bile anlamıyorum.Oğlumla vakit hızla geçiyor.


Bir kaç gecedir fena haldeyiz.Akşam 7 gibi ağlamaya bir başlıyor gece 12 ye 1 e kadar devam ediyor.Sadece emerken susuyor,emmek istiyor sürekli.Gündüzleri sadece acıkma ağlaması var.Ama gece hiç susmadan sürekli ağlıyor taa ki emene kadar.Bir de altını falan açınca susuyor.Buradan hep aç ya da altı temizlensin istiyor diyebilirsiniz.Peki gündüz neden aynı davranışlarda değil?O ağladıkça dayanamıyorum.Kucakta sallayarak uykuya dalıyor o da şekerleme gibi.Yarım saat uyuyor uyanıyor.Çözemedikçe üzülüyorum.




Not:Ben bunları yazmaya çalışırken gündüz yapmıyor derken gündüzde uykuya dalma problemi yaşamaya başladık.Şu an yine mıkırdanıyor.

7 yorum:

Sibelbek dedi ki...

bizim bücürde böyleydi. sadece emerken uykuya dalıyordu. gecesi gündüzü aynıydı. havalar bu aralar iyi, dolaşmaya çıkın, farklı gelecektir. geceleri de dolaşmak iyi gelebilir, varsa civarda park falan, üşenmeyin derim. 3-4 aylık civarı düzelecektir büyük ihtimalle... kolaylıklar dilerim kelebeğim :)

Deniz dedi ki...

aynı benimki :) Bi de büyüme atağı denen devreler var Yıldızcım. Tam bir düzende gidiyor derken, bir büyüme atağı oluyor, farklılaşıyor.
Çünkü yemesi gereken artıyor vs.

Unknown dedi ki...

Senin maceraların benim için çok iyi tecrübe oluyor canım!Çok güzel olduğu kadar aynı zamanda da zor değil mi bebişi büyütmek?

Damlo dedi ki...

ben anlamam ama normal değil mi tüm bunlarr kuzum?? demir bebek tam bi bebeeeek

Deli Anne dedi ki...

Kolik gibi de değil.. o genelde 20.günden sonra başklıyor ve 2 saat sürüyor en fazla bildiğim kadarıyla.. gerçi o emme ve at açmayla da geçmiyor ya.. Tibet'in annesne katılıyorum dışarda ezinti çok iyi geliyor bebeklere de çocuklara da.. Ve Deniz'e de büyüme atakları konusunda çok haklılar.. kolaylıklar size.

Pinky dedi ki...

geçici bir durumdur Kelebeğim. kısa sürede geçer umarım. mışıl mışıl huzurlu uyusun, ağlamasın Demir bebek. uykularımız onun olsun :)

Syhn dedi ki...

hakkaten yorum gönderememişim demekki :/
laptopta hata oluştu diyordu dün
oluşmuş ki yorumum yok..
demiştim ki
hakikaten de zmn nasıl çabuk geçiyor
dün gibiydi onun için şimdiden izlemeye başladığınız animasyonlar
alınan smokin!!
evet smokin!! ufaklık tam bir beyefendi ;)