30 Kasım 2010 Salı

Cumartesi gecemiz



Hani başlığa bakıp çok eğlendik,cumartesi gecesi içerikli bir yazı olacağını düşünmenizi istemem.O yüzden baştan uyarayım.Ayrıca bir önceki postumu okuyup çocuk sahibi olmaya özenenler fikir değiştirebilir.(Sedacım sana diyorum özellikle;))
Cumartesi gündüzden uyumama problemimiz başladı.Gündüzü gece başıma geleceklerden habersiz geçirdim.Cumartesi gecesi uyumak bilmeyen küçük bücür sabah 04.30a değin direndi.Ara ara uyuyordu ama derin uykuya dalmadan uyanıyordu.Uyku gözlerinden akıyordu artık.Minicik bedenin böylesine uykusuz kalmasına üzülüyorsunuz zaten.Kendi uykumdan çoktan geçtim.
Evimize Noel baba gibi gelen Damlocan beni en perişan halimle gördü ertesi gün.Zaten saymadık o günkü ziyaretini.Bir dahaki sefere yine bekliyoruz seni tatlım.
Annemden uyarı aldım.Çok saldın kendini dedi dün bana.İnsan eleştirdiği şeyleri de yapabiliyormuş demek ki.Hani eskiden çalışan biri olarak evde oturmaya başlayınca anladım ki,evde giyecek fazla bir kıyafetim yok.Dışarıda giydiğim üst grup ise daha bir süre daha bana olmayacak gibi.Rahat kıyafet alışverişi yapmam gerekiyor en kısa zamanda.Tabi nasıl olacak bu meraktayım.En kısa zaman ocak ayını bulur.
Bunlar şikayet değil,durum bildirme hallerim.Şükürler olsun ki sağlıklı,harika bir bebeğim var.Zaten hepsi gelip geçiyor yüzüne bakınca ne olmayan kıyafetler,ne de uyku geliyor aklıma.
Aklımı yitirircesine seviyorum seni oğlum.

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Ya ben de en çok doğum sonrasındaki halimi merak ediyorum.Ne olacak,nasıl bir ruh hali içinde olacağım,bebeğim nasıl olacak,uyku problemi,gaz problemi vs...

Sibelbek dedi ki...

son lafına bayıldım... :)))

Damlo dedi ki...

geliceeeem!

tarih84 dedi ki...

hahahah taze anne durumları:)) Koton ev serisi çıkarmış hem rahat hem de şık.Ev serisi olduğuna bakma üstler dışardada rahatlıkla giyilmelik.Bir kaç tanesi seni uzun süre kurtaracaktır.Bir de üstlere uygun taç iliştirdin mi saçına oldu mu sana cici anne modunda rahat günler, kurtarıc günler:)) minik demire öpücükler:)

CherrybLossomgirL dedi ki...

taptazecik bir anneden bunları duymak ne kadar güzel :) hem yorucu hem umut verici

Pasaklı Kraliçe dedi ki...

ne tanıdık haller bunlar bana:) bu arada son cümlen çok hoş

Deli Anne dedi ki...

"Aklımı yitirircesine seviyorum seni oğlum" ben de bunu çok sevdim

Deniz dedi ki...

ben de onu çok sevdim:)
Nasıl bir duygu di mi, yoruluyorsun, yorulduğunu söylediğinde utanıyorsun, kıyamıyorsun, konduramıyorsun üzerine hiçbi toz


Kendini fazla hırpalama, rahatlayacaksın yakında

Pinky dedi ki...

kendimi senin yerine koyunca, o sevgiyle aklı yitirmemenin imkansız olduğunu hissediyorum :)

fatoş dedi ki...

ne zor bir süreç. ama bir o kadar da güzel
en sıkıntısızından geçirmen dileğiyle...

sedaca dedi ki...

aaa hiç değiştirmem fikrimi :))) ama ben uykuyu o kadar çok seviyorum ki naparım bilmem :)
son cümleye diyecek laf bulamadım :)