6 Kasım 2010 Cumartesi

Bir fincan kahve benim yerime için bu hafta sonu


Malum bir gaz problemidir gidiyoruz.Kahveyi diyetimden çıkardım.Hamileyken çok az miktarda içiyordum.Şimdi tamamen çıkardım.
Sevgilinin bugün işi vardı erkenden çıktı.Dönüşte bir arkadaşı ile buluşup kahve içeceklermiş.Aklıma hemen sinema öncesi kahve keyfimiz geldi.Bir de arkadaşlarımla kahve tatlı eşliğinde yaptığım uzun sohbetleri hatırladım.Evet daha çok hatırlarım biliyorum:))Onlar eski hayatımın gündelik alışkanlıklarıyken şimdi lükse giriyor.
Üstelik çikolatada gaz yapıyormuş.Gerçi geçen hafta dayımızın yurt dışından getirdiği Lindt marka çikolataları güzel hüplettik.Bir şeycik olmadı.Çikolatanın tadı hala damağımda.
Neyse a dostlar siz bu hafta sonu gezerken mola verdiğinizde ya da evinizde benim için de bir fincan kahve için.Artık yanında güzel bir tatlı,eski bir dost ile ya da çikolata ile.Ama mutlaka güzel muhabbet eşliğinde olsun.Ben de sizin yerinize karşımda uyuyan mis kokuluyu öpüp koklayacağım.

Not:Saçlarımın kesimini beğendim.Yakınımdaki kuaföre gidebilirim.Koştura koştura gidip kestirip geldim.Evde de boyattım saçlarımı.Değişiklik iyi geldi.

6 yorum:

tarih84 dedi ki...

değişiklik her zaman iyidir, durağanlığı yok eder.sonuçta belli bir süre olacak bu mahrumiyetler.günler geçecek, yıllar, bir bakmışsın arkadaşlarının yerini demirin minik arkadaşları alacak, sinemada nasıl durulur bile bilmeyen hep bir ağızdan konuşan miniklerle kahve içmek myerine jelibon standında torba dolduruyor olucaksın.çok çok keyifli.mis kokuludan bir kokulu öpücük de benim için çal=) sevgiler...

Damlo dedi ki...

demirle 25. gün oleyyy! ben şimdi içtim yıldızım. seni okurken. sayılır mı?

Pinky dedi ki...

Damla hepimizin yerine içer, kahve aşığı O :)

hangi saç yakışmazki sana Kelebeğim :) güle güle kullan

Benden Bizden dedi ki...

bebeginizi gule gule buyutun, adi ile uzun bir omur sursun Demir oglan :)
sac kestirmeniz cok iyi olmus, eminim moral olmustur.
biz bugun 33 gunluk bambinoyla doktor kontrolu sonrasi biraz gezindik. 3 saatte 3 kere emzirdim. kendimi baska bir dunyadan gelmis gibi hissettim disarida :) yeni hayata alisacagiz insallah, yeter ki Allah saglik ve huzur versin!
sevgiler

Syhn dedi ki...

ah cnm bnm.. utanmadan kahve yüzünden kilo aldım diyorum bende di mi :) yrnki kahve mi senin için içiyorum:))
şimdi geç oldu uykumun kaçmaması lazım.. seni ve demiri öpmeden duramıyorum ;)

Bellek Kutusu dedi ki...

Yıldızım Kelebeğim, bugün içtiğim tüm kahveler senin için:)