29 Haziran 2010 Salı

Her şeyden birazcık

Rüyalarda başlamış annelik-kaybetme korkusu.Bu aylarda olur diyorlardı.2 gün sözde kendimden geçmiş yatmışım.Uyanıyorum deniz kenarında oğlum oğlum diye ağlıyorum.Her gün karnımı izlemekle kafayı bozduğum için rüyamda da karnıma bakıyorum hareket yok.Sonra karnımda alien var gibi hareket etmez mi sözde oğluşum.Karnım bir orada bir burada.Ama ben sevinçliyim o iyi diye.Bir de bana ait olmayan turuncu spor ayakkabılarını giymeme ne demeli rüyamda.Onu da geçtim kendimi enteresan şortlu bir gelinlikle evlenir görmem ve bir türlü istediğim saç modelini yapamamam?Sürekli uyandığım için rüyalarımı hatırlamam kolay oluyor.

Bulantı zamanlarım da( kimine göre aşerme zamanları olarak adlandırılıyor) sinemaya gitmeyin bırakın film izlemek bile zulüm gibiydi.Kitap okumaktan söz edemiyorum bile.Bilgisayara bile bakamaz olmuştum.Şimdi eski dostlara dönüş içindeyim.Marc Levynin Birbirimize Söyleyemediğimiz Onca Şey adlı kitabını severek bir çırpıda okudum yeniden kitap okumaya başlayınca.Alice Harikalar Diyarındayı sinemada izleyemeyince bulup izledik.Çay saati vakti masadaki olanlara gülmekten kırıldım.Tavşanın her dediğine güldüm durdum.En son ise Remember Me isimli filmi izledim.Çok bunalım ilerledi.Ama sonu gerçekten tahmin etmediğim gibi bitti.Filmin başından beri neden 2001,neden 2001 yılındalar diye düşünüp durdum.

Kahve-kek keyfinin yerini süt-kek almalıymış.Hamileler dikkat etmiyor yediklerine diye eleştirirdim eskiden.Eskiden çok da süt içerdim.Demek o bulantılar,ruh halim,sevdiğin ve en önemlisi içmek zorunda olduğun sütten bile soğutuyormuş.Şimdi süt eski dostum olarak hayatıma dönmeli.Ki geç bile kaldık.Doktor bile artık size süt içmek zor mu geliyor diye uyardı.

İç karartıcı hava,kapalı güneşsiz yaz olduğuna inanamıyor değil mi insan?Elbiselerimizi bile giyemedik.Hele Damlocanın hediyesi mavi elbiseyi daha giyemedim.Denedim salındım evde kocaman karnımla tabi.Şaşkınlık içinde açtım paketi.Ahh dedim yaramaz kız.Elbiseli fotomu koysam mı diye düşünmedim değil.Çok teşekkür ederim Damlacım tekrar.

8 yorum:

Damlo dedi ki...

mihihi

Sibelbek dedi ki...

Hamileyken ufaklıkla senin rüyaların karışıyor galiba birbirine... her zamankinden daha fazla rüya görüyorsun nedense ya da hatırlaman dediğin gibi daha kolay oluyor...

ben anlamam, elbiseli fotoğrafını isterim :)))

Pinky dedi ki...

maviler ne güzel yakışmıştır sana Kelebeğim. görmek isteriz tabbiii :)

Bellek Kutusu dedi ki...

evet evet, elbiseli fotoyu görelim lütfen:)

ceydabural dedi ki...

bana yazdığın yoruma cevap yazdım çok sevindim :)hamıle olmana maılını de bulamadım yaz bana beklıyorum :))

ayci dedi ki...

ben burayi en son okudugumda - tanrim daha oglunun olacagi bile belli degildi - ... zaman akip gidiyor bir kez daha algilama sorunu yasiyorum.

saskin haldeyim...ama bir o kadar mutlu ;)

Burcu Çalışkan dedi ki...

hamilik sürecinde insan ne çok şeye karşı hassaslaşıyormuş, okudukça ne çok şey öğreniyor insan :))

Syhn dedi ki...

marc levy nin ne çok kitabını alacağım ya : )

kötü düşüncelerden uzak dur.
hayrolsun rüyaların ;)