14 Şubat 2010 Pazar

Sizin Sevgililer Gününüz hangisi?


Bizim günümüz bugün değil.Bize ait bir çok gün var.Hatta her gün bile olabilir.Belki bugüne denk gelen organizasyonlar,hediyelerimiz de olmuştur.Ama denk gelmiştir,caf caflı 14 şubat, renkleriyle bizi içine çekmiştir.Ama bugün bizim günümüz değil sevgilimle.

Mesela bizim için 12 şubat daha değerli bir gün.Güzel bir film,abur cuburlarımız ve keyifli saatler geçirdik 12 şubatta.Bunu zaten hep yapıyoruz.Farklı bir şey değil gibi geliyor böyle söyleyince.Söyleyin nedir farklı olmak zorunda olan?İlla allayıp,pullayıp,harika planlarımız var demek mi?

Huzurlu olmak hayatta en önem verdiğim şeylerden biridir.Sevgili ile yan yana güzel bir film izlemek en güzel anlardan biridir.Başını omzuna dayaması,hatta filmin bazı kısımlarında uyuklaması.Uyuması onun huzuru,senin mutluluğundur.

Arada farklı şeyler yapmak mutlaka gerekir,farklı bir yere birlikte seyahat,hiç gitmediğiniz bir yerde baş başa yemek yemek,ansızın hediyeler alıp vermek,bunlar sizin sevgili gününüze denk gelirse daha güzel değil midir?Ya da herhangi bir güne.

***resim

11 yorum:

Nazpek dedi ki...

Kesinlikle evet diyorum

Deniz dedi ki...

Canım, bizim sevgililer günümüz artık epey bi değişti, yarın yazacağım: ))) Adı gibi sevgili(ler) günü oldu. Yaz,Murat ve ben :))

yıldız dedi ki...

Nazpek aynı düşüncedeyiz demek;=

Denizciğim en güzeli o işte Yaz ile daha anlamlı,daha sevgili,en sevgili gün;))

Damlo dedi ki...

bize her gün baryaam ;)

yıldız dedi ki...

En güzeli Damlo;)

Bellek Kutusu dedi ki...

Ne güzel yazmışsın Yıldızım Kelebeğim:)

pofiş♥ dedi ki...

sevgililer günüymüş peeehhh...

en güzeli sizin yaptınız...yanım da olsun...başbaşa tv izleyelim abur cubur daa ne olsun:)bana her gün sevgililer günü...:)

Syhn dedi ki...

kesinlikle öyledir yıldızcım.. sevgilinle hergün sevgililer günü olmalı bir sürprizi olunca zorlama değil düşünülmüş yapılmış bir şey olmalı.. sizinki gibi ;)

Pinky dedi ki...

banada hergün bayram. hem tek güne sığdırmamak lazım bayramları, hergün kutlamalı :D

NiLaY dedi ki...

tabii ki hergün özel herkese sevdiğiyle ama ben yine de sevgililer gününün varlığını seviyorum :) düşünsenize dışarıda gördüğünüz herkes sevgili ve ogün herkes mutlu, sorunlu giden ilişki bile ogün beraber çünkü :))

yıldız dedi ki...

Bu da bir bakış açısı Nilay,haklısın herkes mutlu mutlu