13 Aralık 2010 Pazartesi

Bazılarınız var ki öyle değerlisiniz içimde..



Bir yılı aşkındır buradayım.Siz de oradasınız,iyi ki oradasınız.Ve iyi ki yollarımız kesişti.İçinizden birileri var ki binlerce kere şükürler olsun.
Kimse alınmasın kırılmasın.Bazılarınız var ki öyle değerlisiniz içimde.
İlk kuzucuğumu okumaya başladım aslında.Karakız  sayesinde tanıştım diğerleri ile de.O öyle biridir ki haber alamadıysa arar kilometrelerce öteden.Postadan inatla gelmeyen kartları tekrar tekrar gönderir.İster ki mutlu olsun karşısındaki,çok naiftir.Hani uzun zamandır tanırsın sanki onu okuyunca.O uzaklardaki gururumdur.Büyük işler başarır.
Bir de Bibet vardı.Kimdir kimdir dedim o zamanlar.Bibetin annesini gördüm,okudum,tanıdım.Önceden demedim ben ona ama şimdi diyorum buradan.Bilgelik ağacımdır o benim.Altına girdin mi gölgesinde soluklanırsın.Dallarıyla sarar seni.
Sonra bir Damlo vardır.Kendi dediği gibi ilk okuyuşta el kadar bir kız gibi gelir insana.Çocuk gibi sanki kendi dünyasında.Kendi dünyasında sadece kendi var gibi gelir okuyunca ilk zamanlar.Ama tanıyınca da anlarsın.Başkaları mutlu olsun diye didinir durur o.Es geçmez hiç bir şeyi.Bana necilerden değildir o.Toplu iğnenin başı kadar bile olsan önemliysen o bilir kıymetini.
Bir de şeker pembem vardır ki.Öyle kibar,öyle içten,öyle hamarattır ki.En sevdiği renk gibi içine alır insanı.Ağzınızda şeker gibi tat bırakır.
Yazın annesi Denizciğim vardır bir de.Tanımaktan öylesine keyif aldığım.Annelik ile ilgili yazılarını okuyup bir bir beynime yazdığım.Çünkü öyle güzel annedir ki o olduğu gibi abartısız.Çok da iyi arkadaştır.Sibelim boşuna sevmez onu.
Bir de bizim komşu kızı var ki adı Seda.Olduğu gibi yazan,yaşayan biridir o.Yalanı olmadan,içinden geldiği gibi.Sesini duyunca sanki kırk yıldır tanıyorsun gibi.Senden biri,içimizden biri.Gerçek biri.Iskalanan mutluluğu en çok hak edenlerdendir.
İlk zamanlardan sıcaklığınızı hissettim.Hamileliğimde aradınız,sordunuz,destek oldunuz.Doğumumda yanımda oldunuz.Sonrasında da aynı şekilde hep varlığınızı hissettirdiniz.Bize özel hediyeler gönderdiniz.Öyle mutlu ettiniz,öyle sevindirdiniz ki.Varlığınız bile yeter.
Diyorum ya iyi ki varsınız.
Bu kelebek iyi ki sizin gibi çiçeklere kondu..

9 yorum:

Syhn dedi ki...

oo sizin hediyeleşmeler meşhur zaten :) bi bakarım biri diğerinden paket almış..
ne güzel.
hayat dostluklarla güzel..

Pinky dedi ki...

güzel Kelebeğim, tatlı Kelebeğim sen de iyi ki varsın :) iyi ki tanıdım Seni. varlığınla, sevginle, desteğinle, içtenliğinle ve artık minicik uğurböceğinle çok güzel bir tat katıyorsun hayatıma :)

birkadin dedi ki...

en cok neye sevindim biliyor musun, bana boyle guzel seyler yazmana degil de, senin icine umut, mutluluk gelmis, seni mutlu eden seyleri, huzurla mutlulukla gorebilmissin ya, hissetmissin ya, hatta tasmis bi de yazmissin ya, ona sevindim en cok. hep boyle ol yildizcim, hep gor, gorebil.

Deniz dedi ki...

Sen de öyle tatlı bir kelebeksin ki :) İYİ Kİ VARSIN SEVGİ KELEBEĞİ.... Seviyorum seni:)

Sibelbek dedi ki...

bir kelebeği sevmemek mümkün mü? senin içindeki güzellik bizi de güzel kılan... canımsın...

Zeynep'in Evi dedi ki...

ne kadar içten yazmışsın:)

tarih84 dedi ki...

minik mucizelerin annelerinin güzel dayanışması :)) allah dostluğunuzu bozmasın.

Damlo dedi ki...

ay ben ne diceğimi bilemedim :S

Stil Direktoru dedi ki...

İçin dışın bir halini çok sevdim canım :)