8 Aralık 2010 Çarşamba

2010 iç muhasebe

Burada 2009 da yapılanı var.Günlerdir aklımda düşünceler geçiyordu.2009 da yaptığım gibi aslında her sene sonunda yaptığım genel yıl sonu değerlendirmemi düşünüyordum.Bir yıl biterken kendime hep sorarım.Söyle bakalım Yıldız bu sene nasıl geçti?
  • Eleştirdiğim şeyleri gün gelip kendimde yapabiliyormuşum.O yüzden artık durrrr diyorum bir çok yerde kendime.
  • Başkalarına çok kolay akıl verdiğimi kendime gelince en basit şeyleri bile düşünemediğimi fark ettim.O yüzden biraz kendine kafa yor diyorum.
  • Uzak sandıklarımın sadece mesafeden ibaret olduğunu ama hep yanımda olduklarını,yakın sandıklarımın ise uzağımda olduklarını gördüm.
  • Bir sene önce benim için önemli olan şeylerin artık hiçbir öneminin kalmadığını hatta aklıma bile gelmediğini fark ettim.O yüzden boşuna kendimi aylarca strese sokmuşum dedim.Kestirip atmak en iyisiymiş.
  • Hayatımın 180 derece değişebileceğini gördüm.Annelik bir kadının yaşaması gereken,kendini anlamasını,tanımasını,kendi içinde sürekli sorular sormasını,olgunlaşmasını,kadın olduğunu anlamasını sağlayan bir olguymuş.İşte bunlar her şeyi değiştirirmiş.
  • Adım adım yaşananlar seni bugünlere getirirmiş.Ben biliyordum aslında hayatımın en son,en büyük aşkının geleceğini...Burada bir yerlerde de demişim.Güzel günlerin geleceğini bilmişim...


5 yorum:

birco dedi ki...

bence çok faydalı bir sene olmuş, hem de kocaman bir mutluluğu beraberinde getirmiş. Oğluşunla nice mutlu, sağlıklı senelere... Sevgiler

Deniz dedi ki...

Canım ya,tüylerim diken diken oldu...

2011 de çok güzel gelsin sana, size, hepimize

Sibelbek dedi ki...

sen kendini bilen bir insansın işte ve kendini eleştirebilen ve eleştiriye de açık... daha ne olsun... mutluluklar senin olsun :)

Syhn dedi ki...

yakındakilerin uzaklığı çok yan yakar üstelik sen gerçekten yakınken...

Damlo dedi ki...

ben de yazıcam 2010'u. ve 180 derece dönsen de hala insan gibi insan oluşun en güzeli. 1 derece de kendini kaybeden insanlar varken.