10 Temmuz 2010 Cumartesi

Renkli şemsiye,nesquick,yağmur ve Rengarenkkk

Şemsiyenin yağmurla bağlantısı var da nesquiğin bu başlıkta yer almasının alakası nedir değil mi?

Yağmurlar durmayınca yürüyüş yapma imkanım da azaldı.Artık sevgili haydi çıkalım biraz yürüyelim deyince şemsiyesiz kapıdan çıkıyordum ki ee şemsiye almayacak mıyız dedi.Ben de rengarenk şemsiyemi aldım.Apartmandan çıkarken aynaya bakan sevgili aa tişörtüme uyuyor bu şemsiye deyince bak benim de üzerime uyuyor dedim.Yağmurda turuncular,pembelerle yürüdük.Gri havaya inat rengarenktik.

Rengarenk deyince bu şarkıyı çok seviyorum son zamanlarda.Dinlediniz mi daha önceden?



Yağmur enteresan yağıyordu şemsiye kar etmedi.Rüzgar,yağmur yine de keyfimizi bozmadı.İnsanın bir yaz günü düşünemeyeceği bir gün.Basık hava baş ağrısı yapmasa ve bazen iç karartmasa dert değil.Sıcak yaz günlerindense serin serin oturuyoruz.Hamile bir bünye olduğum için hava bana kıyak geçiyor sanırım:))Çünkü vücut sıcaklığım yükseldi tahmin edersiniz ki.Yıllardır ellerimin buz gibi olmasına alışan sevgili sürekli,avuç içlerinde alev topu var sanki diyor.

Yürüyüş sonrası eve gelince nesquickli süt çocukluk günlerime götürdü.Başlıkta yer almasının sebebi bu.Bir de çileklisini de severdim.Çilekli nesquick kutusunu atmamıştım da içine ıvır zıvırımı koyar hala enfes çilek kokusunu alırdım.Tabi şimdi içerken tercihim kakaolu olanı.Milkshake tadında olması da ayrı bir keyif verdi içerken.(Bol süt içme yöntemleri 1)

Yağmurun da keyfini çıkarmaya çalışın.Keyfinizi bozmayın,anın tadını çıkarmaya çalışmaktan başka söyleyin
hangi işimiz var?

****resim

4 yorum:

Syhn dedi ki...

yapmurda yürümek daha bi güzel bence.. bir yere gitmeyeceksen yani eve dönüyorsan ıslanmak hiiç önemli değil.. hele rengarenk şemsiyen varsa ;) ve arkasından nesquikli süt ieçceksen :)

bu arada bu şarkı slumdog filminin müziği. genelde ceviri şarkılar güzel olmaz ama bu çok hoş olmuş orjinalini çok sevmeme rapmen sevdim bende ;)

Bellek Kutusu dedi ki...

Yağmurla iyi geçinmeyi bir öğrenemedim Yıldızım Kelebeğim:(

Damlo dedi ki...

kuzzzumm bu şarkıyı kim söylüor die merak ediyordum :D sertabmış meğersem =D

ringa ringa ringaaa

mine dedi ki...

fotoğrafa çok tatlı insanın bir fincan alıp içesi geliyor doğrusu bol ve keyifli yürüyüşler hepimize : )