14 Haziran 2013 Cuma

Demir 32 aylık oldu

Ah bebeğim canım oğlum yazacak çok şey var elbet ama günlerdir bir çok şey yaşıyoruz ülkemizde.Sayfalarca yazdım sana bugün gün gelir sen de okur daha iyi anlarsın diye.Burada da yazayım ki gün gelip bu yazıları toplayıp aldığımızda mutlaka olsun tüm yazdıklarımın arasında.
28 Mayıs'ta Taksim Gezi parkı için insanlar toplandı ve Parka sahip çıkmak için Park'ta sabahlardılar.30-31 Mayıs'ta uyurken üzerlerine gaz bombası atıldı ve günlerce Taksim,Taksim civarı ve Ankara İzmir de hatta bir çok ilde bir sürü olaylar yaşandı.En acısı 4 kişi hayatını kaybetti,binlerce kişi yaralandı ve bazı insanlar uzuvlarını kaybetti.
Günlerdir gelişmeleri takip etmekten seni ihmal ettim bir kere onun için özür dilerim.Ama hayatımda bu kadar çok bilgi akışının içinde olmamıştım.Elimde telefon tüm yaşananları takip etmeye çalıştım.
Gidemedim çünkü annenler haftalardır yok İstanbulda onlar dışında da seni saatlerce kimseye bırakamazdım.Aklım kalbim hep oradaydı hatta hala orada.
Ne bir siyasal görüş uğruna ne de başka bir şey adına çoğu insanın yaptığı gibi günlerdir iyi şeyler olmasını bekledim.
Dersen ki anne günler geçmiş neden iyi şeyler olmadı.Oldu aslında oğlum birlik olamayacağımız umudumuzu yeniden yeşerttik.
Mesela anneler dün Valinin çocuklarınızı alın uyarısından sonra parka gidip el ele tutuşup oradaki evlatlarına sahip çıkması gibi.
Ve dahası da oldu.

Hala bekliyoruz oğlum hala..


Umarım daha da eklerim,umarım düzelmen şeyler olur..