18 Mayıs 2013 Cumartesi

Demir 31 aylık oldu

Canım oğlum,minik arkadaşım,vicdan azaplarım ,büyüyorsun hem de hızla.
Zor uyuyan bir bebek oldun her zaman.Hep hayal kurardım.Ne zaman ben oğluma sarılıp uyuyacağım ne zaman derdim.Birbirimize sarılıp uyuyoruz şimdi.Kitap okuyarak seni uyuttuğumu hayal ederdim,şimdi sevdiğin kitapları okutuyorsun ve bu esnada uyuyorsun.Olmadı bana masallar anlattrıyorsun.
Günlük olayları da anlattırıp sen de bir şeyler anlatıyorsun.Ben yokken olan herşeyi bana anlatıyorsun.minik aklınla istediğin her şeyin alınacağını sanıyorsun ya dudak bükmelerine üzülmüyor değilim.Elbette üzülüyorum.Ama her istediğimiz olmaz deyince daha bükülüyor dudaklar.
Yemeklerde aran bozuldu yine.Üstüne varmıyorum.Tüm gün az az yediğin öğünlerden sonra uyumadan önce tost yer misin deyince evet dedin ve afiyetle yedin.Sen de benim gibi bir tost seversin.
Bu aralar Sılanın şarkısı Aslan gibiyi çok seviyorsun ve arabada dinlemeye bayılıyorsun.Şimşek Mcquin ve Örümcek adam en sevdiğin hikayeler arasına girdi.Henüz çizgi filmlerini keşfetmedin,hikaye kitaplarıyla takılıyorsun.
Sayı satarken 8i unutuyorsun ve bir de neyse 10,5uğu da ekliyorsun.Özellikle merdivenleri tek tek çıkarken sayıyoruz seninle.
Sabahları yine erkencisin,annen gibi yeterli uyuyum fazlasına hiç gerek yok diyenlerdensin.
Bir sarıldın mı sanki eksik parçalarım tamamlanmış gibi hissediyorum.Sanki tüm yaralarım kapanır gibi.
Vicdan azaplarım,yaşam enerjim hep senden.